8

Jom Ber 'F.I.P.P.E.R'~Orang lain dapat gaji shopping heel/wedges...tapi kite ???

14:08 |
Hahaha orang lain dapat je gaji shopping macam2 jenis sandal,wedges,heels,stiletto,pump shoes...Tapi kite pulak?

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Geramnya!!!

 Perghhh colorful.....

 Yang mana satu ye?

 Kite punya!!!


Hubby nak isi minyak di Petronas.Kite apalagi memang sedang mencari sandal yang simple untuk letak kat office.Kadang2 pergi kerja pakai heel,dahlah office tingkat 2.Letih naik turun nak ke kedai dan bank.Apalagi sarung je FIPPER pasti puas hati.

 Antara kelebihannya.....

 Jom sama2 ber'FIPPER'.Harganya cuma RM15.90 untuk Fipper Slim(macam kite tu).Satu lagi Fipper Classic(tali tebal) harganya pula RM13.90.

Berminat?Jom terjah FIPPER di [link]



ERRKKK...IKLAN

Seronoknya bos bagi kerja separuh hari.Apalagi tengahari teruslah balik rumah dan seronoknya bila hubby dah masak rupanya hehehhe....

 My favourite

 Laju je makan tapi dah namanya blogger,semua benda nak di 'snap' :)

BURPPPP alhamdulillah syukur dimurahkan rezeki dan tqvm my chubby hubby :)

8 comments

26/10/11 16:14

huhuhu nmenye blogger sume nk snap kan....btol2

26/10/11 18:03

fipper..td pun usha kt kedai..tp xbeli pn..hihi

26/10/11 23:42

dah lama teringin nak beli...tp belum kesampaian

27/10/11 13:36

@Paris Lipton

hehehe nak lipton satu ^^

27/10/11 13:37

@SoLy SoLicious

owhh belilah sempoi tau!

27/10/11 13:37

@Rizziela

nanti beli ye ^^

27/10/11 14:58

comelnyaa sliper

27/10/11 15:20

@merahitujambu

comel...dan colorful ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...