45

Segmen : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

11:45 |
BEN ASHAARI
[link]

  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER , kemudian linkkan ke entri ini.
  3. Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda berblog
  4. Siapakah idola di dunia blog ini ?
  5. Siap.. tinggalkan url entri anda di ruangan komen entri ini..


Baca ini pantun!!!

Vanakam
Selamat Datang!
Tosei cecah kari ayam
Sambil makan tak lupa blogwalking

DEEPAA....VALIIII....
DEEPAA...VALIIII...
Korang cuti kite kerja
Mana aci mana aci
Minachi gelak guling layan Hindi


OK itu pantun di hari ini ye kawan2 semua.Tengah bosan bin jemu.Ngantuk binti lesu...tiba2 terbeliak mata melihat bro Ben Ashaari buat segmen baru.Jom kite mulakan ye krupp krappp opss kunyah muruku jap cari ilham!


SOALAN 3

Baca secara bersyair!!!


Blog hak milik SUPERmama bernama aLeaSaRa
Usia 11 bulan bukan halangan 
Entri menarikan pelbagai topik dan isi
Semoga perkongsian di sini dapat ceriakan semua

Berblog kerana minat menulis dan melukis
Maklumlah nak jadi wartawan dan arkitek.....diri tak layak
Blog tempat untuk luahkan rasa dan fikiran
Terkurang terlebih harap maafkan :)

SOALAN 4

iDoLa ? ? ?

  • Tuan yang suka sangat pergi GYM dan buat SEGMEN ni :)

  • Puan/Tuan yang rajin kongsi entri pengalaman membesarkan anak
  • Sahabat yang ikhlas bersedekah dengan ilmu agama
  • Cik Adik yang rajin kongsikan tutorial Doodle
  • Cik Abang yang tak kedekut tunjuk ajar tutorial ilmu blog dan semasa 



KORANG ADA CIRI2 DI ATAS?JIKA YA...BETULLAH TU...KORANGLAH TU ^-^





Jom join tutup pukul 5 petang yehaaaa!









45 comments

26/10/11 12:33

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

26/10/11 13:10

krup krapp..nak mamam maruku jugak.

26/10/11 13:10

hye3..
salam kenal..
:)

26/10/11 13:18

@cerita best

krupp krapp kunyah muruku tqvm sggh sini ye :)

ok otwwww!1!

26/10/11 13:19

@feza

hehehe jom krupp krapp!

26/10/11 13:19

@Lia Irdelia

hye sis!tqvm sggh sini tau!

26/10/11 13:38

kkk nnt pakjoe bbh yg tuan blog nk 2 heheheh jom kta krupp krapp kunyah muruku

Akak! mcmm mana nak tag nama tu.. contoh ''@putri ...''

26/10/11 14:19

@cerita best

ok2 hehehhee :)

26/10/11 14:20

@Asningtiyas Nasdja Putri

errr owhhh itu auto keluar bila tekan perkataan BALAS hehehe

26/10/11 18:15

knjungan bls dr segmen sama :)

26/10/11 20:16

singgah sini melawat rakan2 alam maya :) happy blogging!

26/10/11 22:18

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^) sambil kunyah muruku gak...

26/10/11 22:26

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

26/10/11 22:36

salam kenalan! dri segmen abg beng!

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

26/10/11 23:27

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari segmen abg ben ^____^

26/10/11 23:35

selamat berkenalan :)..
fizah dari blog abg ben nie

26/10/11 23:47

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

27/10/11 00:37

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

27/10/11 01:35

salam singgah dan salam perkenalan dari blog yang sama... :D

nak tempah maruku satu bakul... :D

27/10/11 01:55

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

27/10/11 03:10

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

27/10/11 12:22

offer header free cpt2!!http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/10/header-free-untuk-kamoo.html

27/10/11 12:47

jalan2 sambil follow dari segmen abg ben hit me back okayy :)
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

27/10/11 13:06

SALAM CERIA semua!!!owh trm ksh sudi sggh,kite kat office ni quite busy.nanti kite cpt2 pergi blog korang ye...tguuuu!

27/10/11 13:29

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

27/10/11 16:02

@aRa ❤ aFiq™

tqvm sis :) happy blogging ^^

27/10/11 16:03

@hafizulhakim

hye dan trma kash ye sudi sggh kite otwww ke sana....

27/10/11 16:04

@QasehSuci

slm dan trma kasih sudi sggh yehaaa.kite otwww!krupp krapp hehehe!

27/10/11 16:04

@Syafiq Ahadin

slm pereknalan juga :)

27/10/11 16:04

@-✿Ayu✿-

hye sis dan hohoho header free ^^

27/10/11 16:05

@nurul nabila bt medan

tq tq sudi sggh sini yehaaa kite otww!

27/10/11 16:15

@cikpjaz

salam ceria dan slm perkenalan!ok kite otwww!

27/10/11 16:15

@izamin

slm ceria hye hye!ok otwww!

27/10/11 16:16

@SoLy SoLicious

hehehehe sis doodler yg comel ^*

27/10/11 16:16

@c nana

hye trma kasih sudi sggh ye!kite otwww!

27/10/11 16:18

@Encik Bedak Sejuk

owh trma kasih sggh sini.muruku minachi dh tak larat buat.kite lak nak tempah bedak sejuk utk bw balik satu kampung ngeee ^^

27/10/11 16:18

@Encik Bedak Sejuk

owh trma kasih sggh sini.muruku minachi dh tak larat buat.kite lak nak tempah bedak sejuk utk bw balik satu kampung ngeee ^^

27/10/11 16:21

@Arol Mubin

owh trma kasih ye bro!hari ni kawan2 ramai dtg dari link bloglist yg bro buat tu trma aksih :)

27/10/11 16:21

@SpidermanHere

slm ukhwah kembali ye sis :)

kite otwww!

27/10/11 16:22

@cik eyqa :)

owh trma kasih sudi sggh ye ^^

kite otwww!

27/10/11 16:22

@KiMiE

slm ceria dan trma aksih sggh ye ^^

ok otwww!

28/10/11 02:40

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

28/10/11 11:09

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...