41

SEGMEN : SAYA,BLOG DAN PEMBACA

13:43 |

Santai Bersama BEN ASHAARI

Salam semua owh bro BA buat segmen baru.Lama tak join sebenarnya..ni kat office nak gak try hehehe...

Cara nak join :
  1. Buat satu entri .
  2. Letak header blog BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : Saya , blog dan pembaca dan link ke entri ini.
  4. Terangkan secara ringkas , apa yang anda paham mengenai tajuk iaitu SAYA , BLOG DAN PEMBACA
  5. Letak satu keping gambar yang mewakili blog anda. Pastikan gambar itu bukan milik mana mana blog.. Kalau ada , berikan backlink.
  6. Tu saja.. Abis .. Tinggalkan url di ruang komen ini.
  7. Tutup , 5 petang ini.. Terima kasih..

S.A.Y.A

Seorang isteri dan mama kepada sepasang kembar (boy & girl ^^) dan sorang lagi power rangers kecil~anak tiga daaaa....Tak suka nombor-nombor tapi ntah kenapa kerja akaun =.=.Suka sangat melukis kartun walaupun tak terror mana ngeeee...


B.L.O.G

Blog ialah medium yang sesuai untuk berkongsikan ilmu,meluahkan buah fikiran,bertukar pendapat serta berkongsi pengalaman.Dunia realiti kadang2 terlalu pahit hingga ramai blogger mencari kemanisan B.E.R.T.E.M.A.N di dunia maya sebagai B.L.O.G.G.E.R.

Walaupun semua berhak menulis apa yang diingini,setiap ayat yang ditaip...idea yang dikongsikan,komen yang ditinggalkan hendaklah ada batas-batasnya,ya.Blog bukan tempat untuk menghentam sana sini...si polan itu begitu si polan ini begini.Ingat pesan mak......berbuat baiklah kepada semua :)


P.E.M.B.A.C.A

Koranglah pembaca yang kite sayangggggg!Buatlah blog hebat mana pun,header canggih-manggih pun,namun;


BLOG TANPA FOLLOWERS;
ENTRI TANPA DIKOMEN;

ibarat

POKOK  TANPA BUAH  :)


(suka hati je kite buat pepatah,alah boleh pakailah tu)




Gambar mewakili blog ikhlas dari kite;

Jom ramai2 meriahkan segmen ni.Klik [SINI] untuk join :)

41 comments

19/10/11 13:50

setuju~~! apa yg setuju ni hehe.salam kenal

19/10/11 14:31

@whitecappuccino

hehehe sukalah cappucino ^^

slm perkenalan juga ye

19/10/11 14:54

Singgah dr segmen sama :)

Jum singgah blog izara :)
http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

singgah bls kunjungan :)

19/10/11 15:27

kita suka doodle aleyasara tuh. comel deyh ! :D done follow u dear. nice to meet you all ! :)

19/10/11 15:29

LR lom join tp ternampak dlm bloglist LR td pasal ni.. tu yg singgah jap

nway.. syoknya ada anak kembar kan?? (tapi nak menjaganya seniri kena igt lah kan?) hehe

19/10/11 15:33

mak si power ranger kecil.. salam perkenalan juga.

19/10/11 15:45

saya dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya juga ye.saya follow sini..

19/10/11 15:59

jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

19/10/11 17:09

follow n singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

19/10/11 17:37

singgah dr segmen abg ben...

nk follow tp x jumpa plak kt ner...

19/10/11 17:39

siri berjalan sesi petang (sempena segment BA)...nanti singgah blog saya dan baca buku cerita, k.

...1 hari 1 doa, 1 hari 1 Zikir... InsyaAllah :)

19/10/11 18:06

hye..ieka dari segmen abg ben juga..
jemput singgah ye :)

http://heyluvika.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

19/10/11 19:31

hi lalink! salam kenal..singgah kembali..

salam singgah dri ca... =)
sgt setuju dgn pndgn kamu.entry tnpa komen mmg ibarat pohon tanpa buah.. :(

19/10/11 20:02

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

19/10/11 21:40

@aRa ❤ aFiq™

owh terima kasih ye sudi sggh sini :) kite otwwwww....

19/10/11 21:43

@Fareha Rahmat (Bos Besar)

tq ye sis sudi sggh dan sama2 support segmen ni hehehe

19/10/11 21:44

@Aisya

owh hye sis Aisya tq juga sggh sini ye :)

19/10/11 21:45

@LidaRahim

heheh join rugi tak join tau!

owh alhamdulillah dpt anak kembar,rasanya masa kecil sng jaga dah besar mak aihh macam2 peel ngeeee...

19/10/11 21:45

@feza

hehehe yah eyah bertukar eh itu ultraman silap daaa...fireeeee!!!

19/10/11 21:46

@Mrs.A~

slm kenal dan tq ye sudi sggh sini,kite otw ke sana ke sana.....

19/10/11 21:47

@RJ Beena

hye sis slmkenal!tinggal jejak jgn tak tinggal ngeeee :)

19/10/11 21:48

@wanie wonek

hye sis wanie wonek!tq sudi support kawan2 yg join segmen ni ye!

19/10/11 22:02

@Jaa

hye sis Jaa owh tak jumpa huhu takpe nanti free sggh baca n3 lagi ye :)

19/10/11 22:04

@Ms Ef Abas

owh slm kenal juga ye sis!suka..suka baca buku hehehe...

terima kasih smga 1 hari 1 doa,1 hari 1 zikir dpt diamalkan bersama :)

19/10/11 22:04

@Ieka Luvika

owh slm kenal ye sis!ok2 otwwww.....

19/10/11 22:05

@Mizfantagiro

owh terima kasih sudi sggh sini ye sis!

19/10/11 22:06

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥

slm kenal juga,terima ksh sudi sggh dan baca entri ni ye :)

19/10/11 22:06

@Syieda_Joy™

slm kenal juga ye sis!ok2 otwwww yehaaa!

19/10/11 22:33

dr blog abg BEN folo here ^_^

psst~ pssst~ ca dtg lagi sekali sbgai tanda persahabatan lak.bukan tnda kenal lagi.. kamu bg respon yg sgt baik.thanks dear... done follow u~

19/10/11 23:02

waaa..comelnye belog...
ieka follow sini dr segmen abg ben :))

20/10/11 00:04

@Syieda_Joy™

owh gd mng sis!tq kite otw ni yehaaa!

20/10/11 00:06

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥

owh tq tq dah ltk dlm bloglist Love Doodle& Dodol too

20/10/11 01:14

salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

20/10/11 09:20

@keri ikhwan

slm ukhwah kembali ye saudara...ok kite otwwww

20/10/11 12:34

Eza singgah sini, dari segmen yang sama...hehe, jempot la g blog Eza.. :)

20/10/11 13:03

@Eza Boom Boom :)

hye Eza tq sudi sggh sini ye :)ok kite otwwww!!!

20/10/11 13:03

@Eza Boom Boom :)

hye Eza tq sudi sggh sini ye :)ok kite otwwww!!!

20/10/11 17:16

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...