5

Alahai....Manalah Nak Cari Skandal Doodle kite ni Si Danbo???

01:59 |

Yelah,,yelah.Kite tau kite sedikit terlambat minat Si Danbo ni.Korang dah banyak kali update guna foto Danbo yang comel ni.Tapi kite pulak ni kali pertama ^^'

Memang geram sangat sebab comel.Semalam kat office kite tunjuk foto Danbo pada officemate.Kite saja cadangkan suruh dia beli untuk 'girl' dia sebagai hadiah.Lagi pun dia ni memang kreatif,buat kad sendiri,balut hadiah pun sendiri dengan macam2 teknik lipat dan bungkus.
Kredit : IPAI

Tiba2 pagi tadi dia SMS tanya kat mana nak beli benda alah Danbo ni.Puas Google Search.Ramai yang kata kat LOWYAT.NET tapi dah out of stock pulak!Ada satu blogger ni IPAI ada buat entri [Danbo].Wow menarik.Nak beli mahal kot ada yang kata RM160..ada yang kata RM 91..ntah mana satu harganya?

Tapi boleh buat sendiri dengan kos berganda-ganda murah!Boleh download dari YUIIWAE.Baik buat sendiri lagi seronok...betul tak?Officemate ajak buat duit dengan jual Danbo ni.Hurm....best jugak ni.Lagipun kite memang cukup suka lipat-melipat macam origami tu.

Kredit : Yuiiwae

Oklah sebelum tutup entri kite nak dating kejap dengan Si Danbo ni ye....tatituuuuuuu.

Love u so much Danboooo muahhhhh!




***Kredit untuk semua empunya foto asal DANBO 

5 comments

nice. kreatif :)

13/11/11 08:48

lipat2 je dah jadi danbo?senangnya..:0

13/11/11 10:26

@Azzah

hye sis Azzah..ye betul tu...suka sgt Danbo ^^

13/11/11 10:26

@محمد رازيق

owh ^* tqvm!

30/8/13 16:33

AL ketinggalan jugak.. baru tau nama benda alah ni..hehehxD

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...