6

Bolasepak Sukan SEA 2011~Detik-detik Malaysia Sebagai Juara

00:29 |
AMARAN  : Foto kurang jelas sebab kelam-kabut 'snap' guna handphone.Blog juga lambat loading sebab foto terlalu banyak ngeee ^^


Sukalah pengadil ni senyum je walaupun kadang2 geram jugak.Awatlah hang tak beri kad kuning kat player Indonesia yang tu...yang ni...yang situ...hehehehe..

 PEMAIN TERBAIK~Octo (Indonesia)


Tempat ke-3~MYANMAR




NAIB JUARA~INDONESIA


Tahniah juga kerana kalian memang mempunyai pemain yang tangkas dan hebat.


dan 

JUARA BOLASEPAK SUKAN SEA 2011~MALAYSIA

 Korang memang terbaik setelah melalui
 pelbagai kesukaran hingga terpaksa
 naik barracuda yang ala2 kereta kebal tu
 tapi korang buktikan itu bukanlah penghalang
 untuk bergelar JUARA :)
 Yearghhhh Gold tu!!!
Inilah di antara penyokong Malaysia yang kebanyakannya pelajar,dan juga atlet yang masih belum pulang untuk menyokong HARIMAU MUDA.


 Terharu dan bangga menyanyikan lagu NEGARAKU....

 Betul-betul 1 Malaysia
 Makin 'hot'lah Khairul Fahmi Che Mat lepas ni.Memang dia di antara goalkeeper Malaysia yang bagus.
 Bendera Malaysia berkibar megah di depan penyokong tuan rumah
 Yeahhhhhhhhh!
Alhamdulillah Malaysia menang lagi :)


6 comments

22/11/11 00:58

Bangga!! :)

22/11/11 01:13

@whitecappuccino

semestinya :)

22/11/11 03:29

salam, Harimau hebat.....

22/11/11 09:26

tahniah!

22/11/11 14:58

apa nama pengadil jepun tu?

23/11/11 17:15

snap gamba xggngu pnonton lain ke? ke tgok sorg? hee

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...