8

Harimau Muda vs Garuda Muda~Alah jumpa Indon lagiiiiiiii ngrrrr!!!

11:37 |
Malam ni penentuan siapa paling MUDA dan KUAT PERKASA 

 'MENYERANG' bukan setakat bertahan aje!

Kepintaran ......


dan juga kecekapan....


serta kekuatan mental dan emosi semua pemain ANAK MALAYSIA 

amat-amatlah diperlukan semasa berdepan dengan penyokong tuan rumah.

Kalah menang adat pertandingan sukan.Yang pasti sukan boleh menyatukan dua negara :)


Nota Sendu-->Huwaaa hari ni kite kena stay back,bos suruh OT.Maklumlah sibuk hujung bulan nak buat gaji.Nampak gayanya kite tunggu je korang update malam ni.Tatituuuu.......



8 comments

21/11/11 12:29

Msia mesti menang!!khairul fahmi che mat pun maintain mantop ye;)

21/11/11 14:16

@azu

ye hrp stamina dia maintain hari ni harimau muda boleh!!!

21/11/11 14:18

malaysia mantop..=)

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

21/11/11 14:32

harap2 lah team malaysia bleh menang malam ni!

21/11/11 15:15

tak sabar nak tunggu malam ni !
:)

21/11/11 15:27

bola..bola..bola...menci menci kenapalah kena ot malam ni..tak dpt tgk huhu

21/11/11 18:21

salam, InsyaAllah kita boleh menang....JUARA!!!!

21/11/11 20:26

@Abhamz

insya Allah :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...