16

Salam Kemenangan Sukan SEA 2011~Hadiah teristimewa sempena birthday blog Kite!!!

09:41 |

Assalamualaikum semua.Owh mesti ramai yang mengantuk pagi ni,kan.Berlalu sudah episod mendebarkan seluruh rakyat Malaysia.Tahniah sekali lagi untuk Harimau Muda.

Owh hari ni bersemangat sekali sambil pakai tudung dan inner warna jersi kebangsaan  HITAM & KUNING  ^^.Tengok MHI tadi,Wardina Saffiyah pun pakai tudung dan baju warna hitam & kuning.

Hari ni 22 NOVEMBER 2011 genaplah usia blog SETAHUN!!!

Alhamdulillah terima kasih kepada semua My Lovely Geng dan juga silent reader yang tak jemu singgah membaca entri.Sudah pasti jutaan terima kasih juga kepada semua rakan2 yang rajin tinggalkan komen.Kite hargai semua itu dan harap dapat memperbaiki lagi isi entri selepas ini.

Nota Comel-->Oklah ni kat office nak sambung buat kerja.Gara2 bola semalam kite balik awal.Maka kenalah OT hari ni.Jumpa lagi di lain entri ye !!!

16 comments

22/11/11 10:12

Melompat2 bile msia menang !! yeehaaa..heee

22/11/11 10:36

wahh..hepi besday..ehehehe..
mmg kena n cntik je susunan tu..hehehe ;)

hepi bezday..alwez hepy..:)
jemput singgh ye:)

22/11/11 17:00

salam ulangtahun blog ni yg pertama...tahniah!

22/11/11 18:24

selamat hari lahir blog sahabatku... teruskan menukil tinta.

22/11/11 20:56

hepy bufday!! nah adiah...
muahhxx ;p

22/11/11 23:01

uncle takde baju kuning....

demam kuning, boleh?

22/11/11 23:06

Oh! selamat Ulangtahun..hari yg gembira :)

23/11/11 08:38

@SoLy SoLicious

perghh samalah kite seronok sggh bila menang

23/11/11 08:39

@conangirlz

owh terima kasih ye :)

23/11/11 08:39

@TwIstiEs*meSti Mau*

owh tq sekali lagi.insya Allah nti akk bw ke sana ke sana :)

23/11/11 08:40

@Abhamz

terima kasih ye sahabat Abhamz...

23/11/11 08:41

@abuikhwan

alhamdulillah terima kasih ye sahabat sebab tak jemu beri skgn dr awal kite berblog :)

23/11/11 08:41

@Paris Lipton


owh tgkp tgkp hadiah tu ngee ^^ tq sis :)

23/11/11 08:42

@gedek!

hehehehe ada2 aje uncle ni tau!

23/11/11 08:42

@whitecappuccino

ow tqvm ye sis ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...