0

Benarkah Wanita Suka MENGOMEL?Erkkk...ye ke...tak kot?

17:43 |
Ramai suami menyatakan rasa pening di atas tingkah laku isteri mereka yang suka mengomel.Pantang ada yang salah di mata mereka,mulalah mulut mengomel tanpa henti.Lebih teruk lagi habis satu rumah dibebelkan walaupun apa yang berlaku hanya kesalahan kecil & tidak melibatkan seluruh isi rumah.

Bagi korang yang bergelar suami,ada tip untuk atasi isteri mengomel,dari akhbar Times of India.

TIP

1-->Jangan lakukan perkara-perkara yang menyakitkan hati & menimbulkan perasaan marah dalam diri mereka-->Ya betul!

2-->Kemaskan semua barang selepas digunakan-->Ya betul!
3-->Elakkan diri daripada memuji wanita lain secara berlebihan di hadapannya kerana itu akan hanya membuatkannya sakit hati & menyerang diri anda dengan leteran yang bertubi-tubi.Sesekali takpelah suami pun berhak nak menghargai anugerah Tuhan,tapi kalau memanjang dok puji si A cantik,si B comel ermmm tidur luar rumahlah jawabnya malam tu!-->Teramat-amat betul!

4-->Ketahui masa si dia mengalami haid kerana wanita menjadi sensitif saat haid.Sehingga cenderung untuk mengomel tentang pelbagai perkara-->Takkan dah kahwin,masih tak tau 'kalendar' isteri kot???


5-->Ingin tampil cantik membuatkan wanita menghabiskan berjam-jam lamanya untuk bersolek.Oleh itu,sabarlah menunggunya berdandan.Jika tidak,bersiap sedialah untuk mendengar bebelannya-->Erkk tak yahlah kot mekap lama sangat.Serlahkan kecantikan semulajadi anda ^^Kredit Info-->

  • Majalah Harmoni


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...