4

Bila Si Kecil 4 Tahun Dah Kenal Channel TV

21:05 |
Tadi tengah tengok Berita di TV9.....si kecil Danish,nampak ada banyak channel Media Prima kat belakang pembaca berita tu.Danish kata sambil jarinya tunjuk kat tv....

Mama..mama tengok ni Danish cakap.Ini Shin Chan punya.

Ini Korea punya

Ini Upin & Ipin punya tv


Kite-->Owh pandai anak mama.Tapi TV3 tu sapa punya pulak,ye?


Apalah mama,ni.Tentang Dhia,lah punya.Kakak Nola Dhaaaanish yang cantik tu!



Inilah Danish yang keletah dan talkative.Pernah satu malam tu(rasanya tiap2 malam)..kite dah mengantuk sangat.Dia paksa kite layan dia borak huwaaaa!!!Kalau kite tak layan mulalah dia merajuk kata tak sayangkan dia lagilah aediiihhhh!Dia akan berceloteh tentang kawan kat sekolah,kartun yang dia tengok,doodle yang dia lukis kat kertas,tempat yang dia nak pergi lagi,mainan yang dia rancang nak beli dll.Kite???Mula2 ok je dengar lepas tu ZZZZzzzzzzz.


Ini masa kat Hailam Kopitiam makan malam sempena birthday si kembar dan juga atok diorang.Danish order sirap bandung bila sampai je kat meja,tu yang dia terkejut.Takut agaknya tengok gelas panjang dan air macam2 color hehehhehe.Air dia order paling glamour malam tu ^^

Nota Comel-->Itulah telatah si kecil kite,Danish.Yelah budak zaman sekarang ni dah kenal channel TV.Kite dulu masa kecil cuma ingat kalau tengok logo RTM1 atau RTM2,terbayang kartun Thundercats,Care Bears dll.

4 comments

3/12/11 21:13

he..he..comel jer.klakor tengok dia terkejut tengok air tu..:)

3/12/11 22:16

@Azzah

kitorg pun tkejut tgk air yg dia order tu hehehe

haha...panjang betul
bukan si comel tu jer terkejut
momoy pun terkejut mcm ni
=)

6/12/11 22:14

@.::: Princess MOMOY :::.

hehehhe tapi mmg pelik sikit rasa air tu ngee^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...