0

Sinopsis Episod Akhir Tentang Dhia ~Part 1~Owh seksanya menunggu sampai 30 episod !

20:57 |
Salam semua.Akhirnya berakhir sudah kisah suka duka si Karmadhia.Bagi yang tak sabar nak tau ending story...jom layan sinopsis;


Dhia rambutnya mulai gugur kesan kemoterapi.Melly pula setia menemaninya...tak putus2 bagi kata semangat.


Zikir walaupun masih rasa marah & geram,tapi dia tak lupa harijadi Dhia.Teringat kenangan mereka semasa hari jadi Dhia yang lalu.Dhia sedih Zikir tak sudi pun menghubunginya.

Melly menghadiahkan Dhia rambut palsu

Rafi terkejut bila tau penyakit kanser Dhia dah di tahap ke-3.Rafi marah bila Melly beritahu,Zikir dah berbulan tak pulang menjengok Dhia.Satu hari tiba2 Zetty pulang ke rumah dan Dhia risau takut Zetty tau dia sakit.Zikir akhirnya pulang juga ke rumah tapi dia masih melayan Dhia acuh tak acuh..Dhia tetap setia melayan suaminya seperti biasa dan risau kalau Zikir tau dia memakai rambut palsu.Mereka tidur pun berasingan dan ini buatkan Dhia sedih sangat.
Akhirnya Melly selamat juga bernikah kembali dengan Azmi


Nenek Zikir meminta Dhia segera membuat keputusan adakah memilih untuk bercerai ataupun bermadu.Demi cinta dan tak mau kehilangan Zikir dalam hidupnya,Dhia merelakan dirinya bermadu.Sedih bila Dhia meluru masuk ke bilik dengan alasan untuk bersolat.Hati isteri manalah yang tak terhempas bak kaca bila suami yang disayangi,akan dikongsi dengan orang baru.


 Terbongkar akhirnya bila Zetty terlepas cakap di meja makan.


Zikir terdengar rupanya Ku Salmi mandrem dirinya.Neneknya juga turut terkejut sebab Ku Salmi gunakan Pak Boon.Dan Ku Salmi pun menempelak ibunya yang dulu turut berbuat begitu kepada arwah bapanya.

 Tiba2 Melly,Rafi & Azmi muncul untuk menerangkan perkara yang sebenar.

Kedua-dua lelaki yang sangat mencintai Dhia


Apa yang terjadi seterusnya....jeng..jeng...jeng...jom ke part 2 kejap lagi ye :)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...