13

Awan~Nano~Hafiz~Tino

10:25 |

Nota Comel-->Tiap-tiap hari dengar lagu ni di corong radio(kenapa mesti kata corong ye?).Semalam dengar kejap Suria Fm.Masa tu Nabil & Kenchana Dewi nyanyi lagu dengan lirik sendiri mengikut melodi lagu Awan Nano.Yang tak best tu,Nabil nyanyi...

"Pakai t-shirt dengan seluar tracksuit je boleh menang.Tapi yang pakai kelip-kelap dan siap bakar2,tak menanggggg"

Lepas tu Kenchana ada cover ayat Nabil tu,dan dia kata tahniah juga kepada semua finalis yang hebat di AJL 26 malam tu"

Nabil ni kalau tak buat kotroversi tak sah,gamaknya!


13 comments

ops. jangan retis yg kena perli tu perasan sudah. kalu x, gaduhla deme :p

31/1/12 11:11

Kekadang lawak Nabil ni tak kena tempat.. bengong..bengong....

31/1/12 11:15

@~Filzati Zulkepli~

ye betul tu..tapi serius mmg ketara sindiran nabil tu kepada finalis ajl 26 hurm...

31/1/12 11:16

@Lady Milo

kot nanti dia kena sindir ngan wartawan suratkhabar..panas lak sepanjang minggu ni hurmmm ^*

31/1/12 11:23

rezeki masing2 kan :)

31/1/12 11:31

@♥ Elin ♥

ye betul tu sis Elin ^^

31/1/12 11:43

sis.. nk jugk kotk komen comel camni.. bole buatkn.. huk huk..

31/1/12 11:54

dah follow semua .. tapi jadi macam tu.. kotaknye takde berterabur.. huk ..sedih.. :'( buatkan buleh??

31/1/12 16:13

Memang power suara Hafiz malam tu. I think he deserved it, I didn't even miss Faizal Tahir's voice.

1/2/12 03:58

salam ziarah..
tu la pasal..
kurang sensitiviti la mamat nie..adeeii

1/2/12 08:35

@de engineur

setuju!owh speechless..tak tau nak komen apa tentang faizal tahir ^^ takut ada ramai peminat dia di sini ngee ^*

1/2/12 08:39

@qamarguyz

slm kembali tulah..ingat takde penyanyi ke dgr suria fm?kang disampaikan kepada penyanyi yg sertai ajl 26 tu..tak ke blh bergaduh nanti ??

1/2/12 11:53

nabil ni mmg lah... lu pikirlah sendiri ye nabil...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...