5

Jom Ceriakan Pagi Dengan DONUT Jenama Kart's

07:16 |
Salam pagi semua.Bagi suri rumah dan isteri bekerjaya,pagi merupakan satu tempoh singkat.Pilihan sudah pasti hidangan yang ringkas tapi mengenyangkan.Selain dari memasak sendiri menu kesukaan suami & anak2,bila sindrom malas melanda...apalagi buka je fridge dan celup dalam minyak yehaaaa.....

 Yarghhh inilah D.O.N.U.T keluaran produk bumiputera~Kart's

Ada 2 pilihan Original & Chocolate

Makanan berkonsep ready to eat atau ready to serve yang berkualiti, sedap harga yang berpatutan .

 Disertakan gula aising...erk... aising ke?

 MMMMMM.....yummy!

Taraaaaa......selebihnya dah selamat masuk dalam tupperware si kembar.Nak kongsi dengan kawan2 katanya.

Bagi menarik minat anak2 untuk bersarapan,bolehlah curahkan dengan sirap coklat Hersey's.....

Coklat & strawberi pun ada....

Selamat mencuba!!!

5 comments

12/1/12 07:56

yang itam tu ingatkan hangit..he..he..tak pernah beli lagi,selalu uli tepung sendiri.nanti bole cuba nih..

12/1/12 09:34

wahhh...siap ada yg coklat rupanya. izan tak pernah try lagi yg ni sis. kalau karipap n samosa tu biasa juga, ada kedai frozen dekat ngan umah ni...

12/1/12 09:46

@Azzah

hangit?hehehhe ada2 je sis azzah ni.owh bestnya buat sdri kan?

12/1/12 09:46

@Izan Ishak

pau jenama kart's pun femes tapi kite x sukalah makan pau ntah kenapa hehehe.nanti sis izan try tau!

13/1/12 13:16

ada jugak ek donut segera.. bagus betul.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...