11

Kisah pejabat~Pen,Highlighter & Staplerku

10:46 |
Salam semua!Bila kebosanan melanda..

 Mulalah saya keluarkan khazanah koleksi alat tulis di laci yang berharga...

Memang cukup suka bila pen habis dakwat.Sebab masa itulah peluang nak cuba jenama lain pulak.Hari Jumaat masa 'lunch break',saya dengan officemate akan ambil peluang pergi Popular dan kedai2 di sekitar Nilai & Salak Tinggi.Best bila bos berikan duit.Encik Akauntan pulak hanya mampu menggeleng kepala melihat akaknya yang sorang ni punya hobi~bertukar pen ^^

Kenapa sampai 4 stapler?Maklum jelah kadang2 malas nak pakai stapler yang besar gedabak ni.Stapler kuning tu saya beli guna duit sendiri dan yang pink tu,saya nak pakai di rumah je.

Invois memang banyak yang tebal...stapler besar penyelamat keadaan.

Lagipun stapler warna-warni tu,sapa je yang duduk meja saya,bolehlah pakai.Kenapa gantung dengan getah?Hahahaa..serik sebab nanti hilang.So pi mai pi mai kat situ gak ia tergantung.Pen & highlighter pulak sudah pasti kena ada sticker.Senang kalau sapa2 pinjam dia tau itu AleaSara punya hehehe ^*

Korang pulak banyak tak koleksi pen di office?Bila ada pelbagai alat tulis,hati ceria dan kerja makin bersemangat!Tulisan pun makin cantik dan jom warna-warnikan dunia anda.

Selamat bekerja!!!Jangan malas2 tau!!!

11 comments

masa keja dulu x sempat nak buat koleksi.. alat tulis asyik hilang jer. bila nk guna geram jugak. bila amik cuti je dtg opis.. memang ada je alat tulis yg hilang lbh2 lg pen.

salu pen mmg x dan abes dakwat la,
ilang dlm terang.. heheh
plg topp ilang, stapler..
sy yg control bhgn stor..
lenguh asik org duk mintak aje..
dh la peruntukan semakin thn, semkin kureng..
aisshhhh!

12/1/12 21:52

@THE LEKAT LEKIT STORY

hye sis!owh itulah sebab kite suka kunci laci dan kdg2 masa cuti kite bawa je balik pen kesayangan.nanti nak dtg offce kite bwlah sekali hehehe.

12/1/12 21:54

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

hye sis!owh mesti mcm2 kerenah kan diorg yg dok order nak itu nak ini hehehe..

mmh x selesa kalau pen kesukaan tiba2 hilang,blh hlg mood nak buat kerja ^*

12/1/12 22:30

wahhh eka ingat eka je bergetah..akak pun sama..hahaha

pen eka pun sama macam pen akak...
semua ada nama.kalo tak asyik hilang..berjalan je kojenye...hihihi

12/1/12 23:25

@Cik Eka

hye sis eka!owh samalah kite ye ^^

semua barang nak kena bersticker..sng nak kenal pasti mana pen kita punya,kan kan hehehhe...

13/1/12 01:34

ikat pakai getah?

macam lighter kedai mamak je!

haha

13/1/12 10:05

@gedek!

hehehhe terpasaklah uncle sebab bos suka sgt pinjam dan misplaced ^^

13/1/12 13:12

wah2 banyaknya koleksi pen dia. feza tak sempat pen nak habis dkwt.tup2..dah hilang. dah la feza beli pen tak banyak.. adehh

10/6/13 02:10

bnykkk.. suka sgt2 kump pen..hahaha

10/6/13 07:59

@AiSyA LiEzAhehehehe sep seplah kita

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...