11

Polcadot Wednesday ☼

11:18 |

Salam semua!Alhamdulillah kembali menyibukkan diri sebagai pekerja dan tak lupa juga sebagai BLOGGER!Kat office ni maka nak update entri pun kelam-kabut ngeee ^*.Hari ni mood ceria maka jom ber 'polcadot'.

Baju dan brooch polcadot

Kaki pun nak polcadot juga ^^

Tak lupa beg mekap pun polcadot

P/S-->Terima kasih ye kepada semua yang sudi singgah,baca dan tinggalkan komen.Terima kasih juga kepada 'My Lovely Geng' yang baru,nanti saya singgah kembali ♥ Owh ada banyak cerita nak dikongsikan sepanjang saya menyepi.Tunggu.....

11 comments

25/1/12 11:22

kebetulan hari nih pun sy polkadot! :)

25/1/12 12:39

@♥ Elin ♥

wah cayalah samalah kite ye ^*

25/1/12 12:48

baru ada satu je blouse polkadot....

25/1/12 16:05

polka dots..corak blog saya...

25/1/12 21:28

@munna

owh polcadot semakin 'in'.tapi bagi saya ada sepasang dua pun jadilah ^*

25/1/12 21:29

@ummiP3

owh spaa x kenal blog sis ummiP3 tu kemas dan comel ^*

13/3/13 23:04

salam sis..^^

saya skdeng balik..
serius saya ni jenis buta pesyen..
weehheee~~

saya pakai jer apa yang saya nak pakai..
sampai satu hari tu kawan saya cakap..
nak beli baju raya polkadot la..
saya jadi..
uh???what??
ape dot??

aiseh..mak saya pon tahu polkadot..tu ape...

adeh..

13/3/13 23:34

@Gee GTG biar betulll?ofcemate akk pun sorg tu mmg x reti sgt nk fesyen2 ni,tapi bila mak dara ni ada...trs dia lak yg advanced bergaya dgn polcadot bagai ngeee ^^

10/9/13 09:47

hu3 ternampak pula entri ni..smua bulat2 tu =) igtkn mcm wordless wednesday td..rupanya wednesday kakLea sndri..he3..

10/9/13 11:08

@S.K.A hahaha mana aci fais sampai kat sini,dah he3....owh itulah polcadot sangat,kan ngeee...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...