5

Segmen ~ Review Blog By Azzah

17:11 |

Assalamualaikum semua.Dah lama rasanya tak join Segmen/Contest.Inilah segmen pertama yang saya join untuk tahun 2012.Sapa yang masih tak kenal Sis Azzah,dialah penconteng doodle yang kreatif dalam setiap entrinya.Mula kenal blog SAYURLEMAK semasa blogwalking mencari blog yang lukis doodle.

Sis Azzah memang peramah dan laju menaip entri.Rajin membalas setiap komen dan korang tengoklah..kejap je nanti dia singgah balik blog korang.Entrinya simple & tak bosan baca sebab ada doodle peneman setia.

Sebab suka sangat makan sayur lemak,maka saya nak juga join segmen ni.Bagi kawan2 yang free,mari meriahkan segmen yang mudah ni.Tak perlu tag,tak perlu buat entri 100 patah perkataan...JOM!Sama2 sokong blog kawan2.....

Gatal Tangan pulak petang ni nak lukis kartun untuk sis Azzah,yang bakal bergelar ibu ^*



5 comments

11/1/12 19:00

baru sekarang azzah dapat singgah..thanx dear join..tunggu entrynya nanti ye.pakat ikut giliran dan thanx doodlenya..love it..:)

11/1/12 21:20

@Azzah

owh sama2 ^* tqvm tau!

hai ! slmt berkenalan. blog belum review sy dah blogwalking. huhu. jom g blog saya meh =)

30/1/12 17:28

@Diera Tekikushika

owh trma kasih sudi sggh sini..insya Allah saya singgah balas ye...jom support segmen review sis Azzah ^*

30/1/12 22:18

yuhuu!!tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...