11

Terpilih Blog Pilihan Bulan Ini (JANUARI 2012)~TQ ye Sis Eka Hafizy!

16:49 |
Salam semua.Owh mata mengantuklah sangat.Buat Nescafe pun tak hilang ngantuk.Kerja dah siap maka 'on off on off' ler FB dan blog.Terkejut bila baca ;


Owh alhamdulillah terima kasih banyak ye Cik Eka yang comel.Memang peramah Eka ni..dari awal berblog saya dah jadi silent reader.Tak silap kenal blog Eka dari blog Sis Epal yang meletop tu.Jadilah saya pembaca setia diorang ni.


Blog Eka pun dah lama tersenarai dalam bloglist.Kadang2 pelik bin ajaib banyak betul idea Eka ni.Update laju gila!Tak terkejar nak baca.Memang cukup suka komen kat entri dia.Kalau kebetulan topik yang Eka kongsikan tu..saya pernah lalui.Dan memang bertambah pelik ada je nama Cik Eka kat ruangan komen di entri2 kawannya.Rajin betul singgah balas & tinggalkan komen.Itu yang buatkan rakan blogger datang lagi dan lagi ke blog Eka.

Yelah tentang ikat stapler guna getah tu!Ingatkan saya sorang je yang pelik kat office.Uncle Gedek kata,macam kedai mamak lak gantung lighter guna getah  ^^.

Nama memang Aleasara..nama penuh jenuh nak menaip kat sini.Alhamdulillah semoga segala perkongsian di blog ini dapat menambahkan lagi ilmu,dapat bertukar pendapat & mengeratkan lagi hubungan sesama blogger.Banyak lagi entri yang perlu saya perbaiki untuk menambat hati 'pembaca'.

Terima kasih sekali lagi kepada Cik Eka & juga kepada semua rakan blogger yang tak jemu singgah baca entri di sini.Assalammualaikum....♥

ஐ JOM JALAN KE BLOG CIK EKA  ஐ

11 comments

16/1/12 17:00

hehehe

malu lah plak..mekaseh akak..susah2 je buat entry untuk eka....

eka memang suka buat macam ni..selain daripada promosi blog yg menarik,dapat jugak kawan baru..kan...

idea tu memang banyak..tapi kadang2 tepu...sekarang ni eka jarang update..sibuk kak..tahun lepas memang x berapa sibuk.....

ape2 pun semoga persahabatan kita berpanjangan....

hehe

16/1/12 17:02

singgah sini :)

16/1/12 17:07

@2EV1

terima kasih & slm perkenalan ye sis!

16/1/12 17:09

@Cik Eka

owh takpe sis eka..akak pun dh lama gak x promote blog kawan2.suka sembang dgn eka sebab kelakar & sporting..

tulah thn lps akak pun rjn update..hrp thn ni idea byklah hehehehe ^^

tq ye eka,hepi dunia akak hari ni...:)

16/1/12 17:37

waaaa:))

16/1/12 18:18

wah..tahniah..

16/1/12 21:51

salam kenal ^____^

17/1/12 06:45

@laskar pelangi

hehhehe ^^

17/1/12 06:45

@Azzah

tqvm ye sis Azzah :)

2/3/12 02:18

blog walking...

2/3/12 08:28

@Cepi.B

hye Cepi.B tq sudi sggh saya otw ke sana ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...