1

29 Februari~ Selamat Datang Tahun Lompat....lompat si kalendar lompat!

08:28 |
Assalamualaikum semua.Alhamdulillah hari ini dah 29 Februari 2012.Beruntungnya bagi korang yang meraikan ulang tahun kelahiran & ulang tahun perkahwinan.Mesti best,kan sebab kena tunggu 4 tahun lagi...4 tahun lagi baru boleh 'celebrate'.


Agaknya berapa jumlah bayi satu dunia,yang lahir pada tarikh hari ini.Owh teringat ada seorang kawan,dia bosan je bila setiap kali tahun baru,kami mula mencatit dan 'highlight' di kalendar,tarikh 'birthday' masing2.Sedangkan dia?Sedih je...tapi kami turut raikan dia juga pada tarikh 28hb Februari setiap tahun hehehehe.Kalau tak belanja dia makan ke,belikan kek ke...mesti monyok sepanjang hari.

Oklah bagi yang bekerja,belajar mahu pun suri rumah,saya doakan semoga segala urusan dipermudahkan Allah SWT hari ini,amin.....

1 comment

30/8/13 16:21

lama kutt.. >.< tapi kalau smbt msti meriah tu..hehehe..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...