3

Isnin~Jom Cuci Mata

15:55 |
Assalamualaikum semua.Warghhh kalau Isnin je mesti kerja menimbun.Padahal dari Jumaat lagi dah bagi 'clear'.Meja kat dalam bilik yang semakin mengecil ke,atau dokumen dan timesheet yang makin banyak?

Pedihnya mata nak update surat kontrak,timesheet dan invois.Masa inilah mata terasa pedih dan ketattttttt.Menghadap komputer lagilah....tiba2 terasa berair je mata.


Maka gi lari jap ke 7E dan apalagi.....inilah yang saya beli ^^

Nak beli sekotak Inner Shine,perghhh terasa senak duit tu nak lompat keluar dari purse.Maka belilah sebotol dulu.Eye Glo?Hurmmm...best!!!Nak cari Permata Hijrah tak tau kat mana.

Betapa pentingnya mata dalam kehidupan,kan.

Owh ada lagi.Sebab dah ada sedikit lingkaran gelap di mata,dan tak mau kelihatan seperti Panda,maka saya beli ini......

Terbaiklah...sejuk je bila gunakan BB Eye Roll-On.Mata kan ibarat 'pintu' bila berkomunikasi.Belum cuba?Apalagi serbulah Guardian atau Watson yang berdekatan yehaaaa!

3 comments

27/2/12 16:52

munna pun dah hujung2 bulan ni ..mulalah sibuk buat claim company.. eye mo mmg wajib ada dlm handbag

27/2/12 17:06

@munna

hye sis owh menghadap pc,mmglah eye mo kena sentiasa ada di sisi...

27/2/12 21:10

best ke pakai BB eye roll on tu? tak penah pakai..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...