8

KFC KRUSHERS terbaru~Classic Chipsmore Krunch Terbaikkkkk!

11:00 |
Sejak terpandang iklan di suratkhabar...
Hati mula dup dap dup dap....
Tak terasa kakiku melangkah laju ke restoran omputeh...
KFC namanya.....

 Owh inikah penyebab hati ku berdebar?
Walaupun tekakku masih terasa perit...
Ku gagahi juga untuk membuat 'order' 
"Nak ni satu ye!"

 Ku lihat pekerja itu memasukkan Nutella,chocolate chip,biskut Chipsmore,cream dan ais.....walla weiiii!
 Hurmmm....hurmmmm sedapnya!Hingga titisan terakhir ku sedut sebab sedap betullllll!


Inilah padahnya akibat kedegilan saya nak minum juga Krushers.Sebab dah 4 hari sakit tekak.Habis je minum hukkk..huk...berair mata menahan sakitnya batuk dan peritnya tekak.Mak kata doktor ada beritahu,kalau sakit tekak beli aiskrim yang dalam kotak besar tu,telan sikit2.Sebab tekak dah panas kena sejukkan.Tapi petua tu tak berkesan,sebab tiap kali saya makan aiskrim....lagi bertambah teruk batuk & sakit tekak ^^

8 comments

5/2/12 11:09

adoi sedapnyaaa..
nak try jugak la ni kak..eka selalu beli yg oreo punya tu kak...

ngan yg lemon fizz ngn cucumber...

nk try yg ni pulak la....

5/2/12 11:30

semoga cepat sembuh ye...
bykkan minum air suam=)

5/2/12 11:51

serius sedap..
kene rasasemua flavour taw,,baru puas hati.. :))

6/2/12 19:30

siannya sis.. petua tu pernah dgr, kalau sakit tekak makan aiskrim atau jeli...

krushers tu tak dpt cuba lagi smpai skrg...

6/2/12 21:27

@Cik Eka

owh akak pun dh cuba blueberry,strawberry+banana,oreo dan chipsmore yg baru ni mmg terbaek!!!cubalah!

6/2/12 21:27

@Cik Asma BLuppy

owh terima kasih sis...dah kurang sikit skt tekak ni.tak sbr nk gi lagi kfc ngeee ^^

6/2/12 21:28

@keeya mustafa

wah betul tu sis!cuma tak pernah lagi rasa yg ada cucumber tu erkkk sedap,ye?

6/2/12 21:29

@Izan Ishak

hye hepi birthday sis!owh mesti si dgn anak2 sukakan rasanya ...cubalah nanti ye!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...