8

Oat Cookies With Chocolate Chips~Keluaran terbaru QUAKER memang sedap!

21:53 |
 Sekeping biskut,peneman setia sewaktu sesi blogwalking

 Yarghh keluaran terbaru QUAKER.

Boleh didapati di hypermarket dan kedai runcit berdekatan.Ada 2 jenis pek.Ada pelbagai perisa & saya cukup sukakan Chocolate Chips.

Senang,mudah & ringkas.Mengandungi pelbagai khasiat dan sesuai dijadikan pelapik perut untuk pelajar & pekerja.Owh saya cukup suka bawa ke office,begitu juga si kembar.Kawan2 di sekolah suka tumpang sekali.Dalam satu paket kecik ni ada 3 keping cookies.

Lagi best kalau makan cecah dengan susu sejuk Dutch Lady Fresh Milk yummmy...yummyy...

8 comments

6/2/12 22:04

eka suka betul biskut cicah susu segar..hehehehehe


nak try lah ni....aritu nak beli tp x pasti sedap ke x.akak kata sedap ni,nak try ler..hehehe

6/2/12 22:15

thanks kak, for promote this cookies..saya gile cookies!lagi2 JACOB! masyuk!

6/2/12 22:45

Sedap ek cookies ni? boleh la try nanti.

6/2/12 23:02

rasa nak cubit je pipi merah maskot quaker tu!

6/2/12 23:16

@Cik Eka

owh terbaek ni...sedap tau!sedar x sedar dh habis huhu...esok kena beli lagi yummy!

6/2/12 23:17

@keeya mustafa

hehehe akak ni pantang tgk iklan baru...mesti nak cuba,kalau sedap akan masuk senarai wajib to buy hehhehe ^*

6/2/12 23:18

@whitecappuccino

cuba tau sedap!bagi yg sedang berdiet pun blh try,makan cookies ni sebagai pelapik perut

6/2/12 23:19

@-gedek!

owh uncle!tak blh lupa rambut uncle yg ditoncang tu comellll!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...