2

Sarapan Pagi Di McD Kota Warisan yummy!

08:38 |
Salam pagi yang ceria untuk semua!Perut asyik disumbatkan dengan makanan pedas je,maka McD dituju.

Dulu masa kerja part-time di McD Taipan,USJ saya memang akan cuba elakkan dari rehat awal.Sebab tak suka sangat makan menu 'breakfast'.Sanggup berlapar tunggu sampai pukul 11 pagi,sebab dapatlah makan menu set macam biasa(BigMac,Mc Chicken dll)

Hash Browns memang saya sukaaaaaaaaa!!!Masa kerja M.A.S di KLIA pula,saya tak lalu makan menu berat.Kawan2 lain sibuk melantak nasi lemak,bihun goreng.Saya?Cukup dengan 2 Hash Browns dan secawan teh/kopi.

 I likeeeee!
Alhamdulillah bersyukur kerana masih diberkati usia dan rezeki untuk menikmati makanan yang sedap.Bagaimana pula dengan nasib mereka yang kekurangan?Semoga semua umat Islam di dunia ini diberikan rezeki yang halal dan berpanjangan,serta tidak putus makan :)


Nota Comel-->Owh dulu masa McD Kota Warisan baru2 je buka,penuh dengan lalat!Nak makan pun tak lalu,mungkin sebab kawasan berdekatan dengan ladang kelapa sawit,kot.Tapi sekarang oklah,tak banyak lalat dah.Mungkin pihak pengurusan dah dapat banyak aduan,dan mereka pun dah cuba yang terbaik :)

2 comments

28/2/12 15:57

tak pernah cuba lagi yg menu sarapan di McD... kat sini takde menu tu

30/8/13 16:26

AL xsuka burger mcd...ehhehexD

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...