3

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat

09:42 |
 Best pekena teh 'o' panas di pagi yang sejuk selepas hujan 

 Pagi2 bos datang menjinjing beg plastik penuh dengan nasi lemak

Ada ikan masin bulu ayam my favourite.Tak silap saya ada kawan pernah beritahu,nasi lemak yang ada ikan masin ni style Sarawak.

 Rendang kerang

Sambal udang petai perghhh mau ber 'shuffle' jap lagi perut saya

Kan betul...saya nak bawalah Oot Oot teman saya ke toilet ngeee ^^ .Terima kasih bos,sedap nasi lemak,tapi itulah makan pedas2 di pagi hari,senak perut ni huwaaa (=.=)

3 comments

30/3/12 10:34

Salam. Wah wah..sedap. Kalau perut tak niasa makan pagi memang masalah la..

30/3/12 10:54

@.........cP~

slm jumaat sis!owh betul tu makan pedas2 pagi2 pun x elok :)

11/4/12 02:19

sedanyer....leleh air liur..

"Hadiah dari Allah.".

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...