10

Kerepek Bawang Yang Colorful

10:03 |
Pernah tak korang beli/makan kerepek bawang ni?Saya beli di Port Dickson,tertarik tengok macam2 warna ada!Merah tu rasa strawberi,coklat tu rasa coklatlah,hijau tu ntahlah.....blur.....

Tapi rasanya out....macam makan plastik hehehehe ^^

Lebih suka makan yang original flavour tu...

10 comments

2/3/12 10:25

Wow! over colourful al plak..takot nak makan..ya suka yg ori tu.

2/3/12 10:31

@whitecappuccino

hhehe yuppp yg ori lagi best krupp krappp

2/3/12 11:20

fancy kerepek bawang... hehe.
banyak pewarna ni... mesti sedap yang ori kan...

2/3/12 11:52

pestime tgk ni sis alea.... izan pun dah lama sgt tak makan kerepek bawang. yg ori kot masih jadi pilihan hati...

2/3/12 12:00

fav ni.. mcm mcm rasa ada..

2/3/12 15:37

@Miss Sunshine

rasanya manis2 tapi x sedap hehehehe

2/3/12 15:37

@Izan Ishak

tulah sis izan,saya tgk colorful tu yg trs beli hehehe...hurm yg ori gak sedap

2/3/12 15:38

@Misha Ieza

hehehe not bad lah kalau nak jadikan kudapan sambil layan movie :)

5/3/12 09:15

best lg yg ori kot..hehe

18/10/12 15:59

sedapnya

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...