4

Pagi Jumaat Bersama "Oot Ott" Yang Comel!

09:04 |

Comel tak?Hah ni nama comel saya panggil "Oot Oot".Nama ganasnya TAIK hehehehehe.Boleh bunyi lak benda alah ni bila diketuk!Ni officemate,Mira yang bawa.Saya?Owh cukup suka mengetuk dahlah lembut(soft toy) keluar bunyi lak tu!Tapi bunyinya comellah...nasib baik bukan bunyi macam masa kita nak meneran hahahahaha ^^


Tapi itulah hari ni kebetulan saya pulak pakai kurung songket warna lebih kurang dengan Oot Oot adeihhh!



Nota Comel-->Owh blog ni masih hidup lagi tau!Ada pelbagai perkara yang berlaku sepanjang bulan ni, hingga terpaksa saya melupakan seketika kehidupan sebagai blogger.Owh rindunya baca entri kawan2 dan alhamdulillah masih ada rakan yang sudi singgah dan tinggalkan komen.Dan bertambah juga My Lovely Geng,Insya Allah nanti saya akan update entri laju2 dan singgah balas ke blog korang semua ye :)

4 comments

30/3/12 11:23

mak aih!! tu dlm kategori teddy bear gak ke? mcm2 bentuk ada skrg nih....
kehkehkehkeh

30/3/12 16:06

@Uncle Jonni

hye uncle Jonni.kalau kat Jepun lagi pelik soft toynya hehhehe ^^

bos terkejut masa officemate gi ketuk Oot Oot tu kat meja,sebab kuar bunyi.Bos gelak je tengok peel staffnya :)

9/6/13 18:32

ott2 ott..

hehe.. comeellllah entry ni..^^

10/6/13 00:16

@Gee GTGhuwaaaa....ada foto kak lea kat sini he3....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...