4

Bos Skodeng Blog Saya???

15:23 |
Bos saya ni dah lama nak tau apa nama blog.Tapi saya buat tak tau,je.Ntah macam mana boleh kantoi,bos pandai mengodek barang2 saya atas meja.Hurm bos dapat idea nama blog saya melalui sticker yang saya tampal kat semua alat tulis.

Masa ni bos saya duduk kat PC belakang saya.Tiba2 officemate,'Ket' tegur "Akak,itu bukan blog akak ke?".Saya toleh je ke belakang dan nak gugur jantung tengok bos saya tersengih-sengih!!!Huwaaaa rasa nak lari jauh2!!!


Hah ini Operation Manager saya yang sporting!Namanya En Nasron.Memang cukup suka menyakat budak admin.Geram juga kadang2 bila kena usik.Tapi alhamdulillah saya bersyukur berpeluang bekerja di sini.Owh keesokan harinya En Nasron beritahu,wife dan adik ipar perempuan dia baca blog saya...mau saya sembunyikan muka saya yang dah tak tau tebal berapa inci ni hahahahaha....Apa-apa pun saya tak kisahlah sapa pun yang baca,janji saya happy dapat berkongsi entri dengan korang semua.TERIMA KASIH ^^





4 comments

25/4/12 16:46

aduhh..segannya kalo bos baca blog sy hehe

25/4/12 16:51

@[sutera kasih]

tulah yg akk rasa mcm nak lari laju2 hehehehe ^^

25/4/12 17:00

hihihihi

kat opis,tak semua tau eka ada blog..senyap je..kihkih..bio depa jumpa sndiri

25/4/12 17:05

@Cik Eka

tulah akk bjaya sembunyikan blog selama setahun 2 bulan tau!tup2 kantoilah pulak adeihhhh!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...