5

Kini hanyalah tinggal kenangan

17:01 |
Saya stress dan sedih!Subhanallah...sedih sangat tau!Isnin ni 30 April 2012 merupakan hari terakhir officemate Nur Amira & Ketarina menjalankan tugas di syarikat yang banyak mengajar kami suka duka kehidupan.Saya 'snap' foto ni senyap2 masa tu diorang tak perasan.

Hah yang tudung hitam tu Mira dan sebelah tu,Ket.Opss Mira dah perasanlah!

Alah..alah comelnya Mira 'tanjat' adik ye!

Ha ambik...Mira terus menyorok jadi Mak Ti besar bawah meja hahahahaha.

Nota Sendu-->Itu sebabnya bulan ni saya jarang update sebab mood memang takde.Serabut fikir saya kehilangan dua sahabat dan adik yang baik,kelakar dan memahami.Semoga korang berdua dimurahkan rezeki,mendapat kerja yang bagus dan jangan lupakan akak ye!Kahwin jangan lupa 'roger' akak tau!Diorang ni ada blog tapi tak mau update,nak aktif kat Fb je hurmmm....

Sempena hari2 terakhir mereka di sini,insya Allah Jumaat ni bos nak belanja kami semua makan luar :(


Paling tak suka perkataan "SETIAP PERTEMUAN PASTI ADA PERPISAHAN"









5 comments

25/4/12 18:14

Andainya ditanya, mengapa kita bertemu, mungkin jawapannya kita bertemu adalah untuk berpisah... 'Fikir-fikir dalam diri'

25/4/12 18:55

sebelum tarikh itu tiba...rakamlah lebih banyak gambar & video bersama mereka... (:

26/4/12 08:17

@.:hana radzi:.

hye sis hana yupp betul tu mmg nak kmpl memori sbyk mgkn dgn diorg :(

26/4/12 08:18

@abuikhwan

ye sahabat...sdgkan yg hidup akan 'pergi'.apatah lagi dlm sesebuah hubungan..pasti akan berpisah sama ada rela atau tidak :)

26/4/12 16:18

pjg umur jumpa lg yaa..jgn sedih2 :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...