7

Kutil jerawat???

10:49 |


For every minute 
you are being angry,
you're losing 60 seconds 
of happiness


Ye betul tu.Tapi saya memang takde mood nak senyum sebab....



Parut jerawat ni dah 2 bulan tak hilang!Muka saya jarang ada jerawat.Tapi disebabkan sejak kebelakangan ni,stress memanjang so jerawat rajin lak singgah.



Jerawat tu tak sempat nak 'masak',saya dah picit2 bagai nak rak.Apalagi jerawat dah hilang tapi parut kesan saya picit tu,dah macam nak jadi kutil.Puas tenyeh pelbagai krim,minyak angin,bio oil,mederma pun tak hilang.Saya terpaksa pujuk lara di hati..anggap ini tahi lalat pemanis hehehehe.

Adeihhh tolonglah bagi idea macam mana ye nak hilangkan parut jerawat ni.Saya memang takde idea dah...tak lama lagi nak puasa,seganlah nanti masa raya parut masih tak hilang huhu.


(Kredit Foto :Scarlett's Petals)


Owh gara2 baca blog sis Scarlett O'Hara saya terus beli bedak sejuk Bunga Tanjung....memang best!!!Nasib baik pasar malam ada jual..kalau tak jenuh gak nak cari huhu.


7 comments

16/7/12 12:21

mmg sgt2 tensen kalau jerawat ilang , penah jgk picit b4 dia msk .. pt lagi lemam lew.. xde tepek produk apa2 kecuali minyk alfiat ... mujarab..

leps mndi tepek skit pencuci vergina kasi ilang virus2

16/7/12 15:48

@AzuraFazil DIN

myk alfiat yg ada gambar makcik tu ke...huhu ok gak leh try ni tq ye ^^

16/7/12 21:38

ada try, bli kat mydin. laki xske bau dia. mcm jamu rempah2 kn. pasni, kn tgu dia xde. br ble pki. nasib beli sepeket je. klo x, rugi

17/7/12 18:33

bagus ke?? blh la cuba kl camtu..hehe

jom join GA cik tom ye yunk...

27/8/12 12:09

pebret sy kutil jerawat..hehe..tu muka sy teruk..uhuk..

salam syawal

28/4/13 00:24

salam kak lea..^^
saya dengan rumate saya pon pakai.. saya takde jerawat.. tapi rumate ajak temana beliau pakai..hehe.. gatal2 nak cuba.. perasan dah matang kan..wakakaka..^^

28/4/13 01:16

@Gee GTG slm geee wahhh muka kak lea dh bersih semula tau suka..suka..owh ok je pakai bedak tanjung ni,kan,cuma mmg bau rempah tu kuat skt.

wah bgslah gee muka kita sama2 ssh nk ada jrwt.mmg excited nk cuba produk tgk kwn2 pakai he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...