16

Hilang mood Blogwalking~Reading List macam ‘chipsmore’

23:41 |

Hari ni apalah nasib,memanjang ‘Reading List’ hilang.Tekan ‘Refresh’ banyak kali dah.Keluar masuk ‘View Blog’ tak terkira semata2 nak patah balik ke Dashboard.


Teknik tak berjaya juga :(

Sejak Blogger Interface yang baru ni,saya takde masalah.Saya cuma banyak merajuk dengan Reading List yang macam “chipsmore”!Puas Google cari penyelesaian,rata2 blogger pernah juga berdepan perkara sama.Hurm…..?


Saya cukup suka blogwalking melalui entri di Reading List.Rasa macam naik ERL laju je sampai.Selain itu,dah tentu terus lompat ke blog kawan yang sudi tinggalkan komen.Begitu juga yang tegur manja di kotak komen.Suka juga blogwalking melalui senarai bloglist di sidebar.Tetapi banyak pendapat blogger,tidak mengalakkan letak banyak blog di bloglist,nanti blog berat.Teringat masa kali pertama sebagai blogger,separuh blog saya ‘follow’ disumbat dalam bloglist!Hah masa tu blog memanglah berat macam pikul Titanic tu,kot?

Cara korang blogwalking pula macam mana?Sedar tak sedar dah 1000+ blog saya ‘follow’.Ada juga saya sekadar ‘silent reader’ dan cuma bookmark je.Adeih..ada ke cara lain untuk blogwalking laju2 tanpa bergantung kepada Reading List?


16 comments

kalau ada masa.. BW dr bloglist, dari kotak komen & kat Blog I'm Following.. :D

22/1/13 23:59

fiqa pakai google reader je huhu geram btol ng homepage now.. dh la jrg active blog huhu

23/1/13 00:07

@THE LEKAT LEKIT STORY

hye sis!owh samalah juga.png tadi xda,lps tu ada,ni hlg balik huwaaa :(

23/1/13 00:08

@Princess Feyqa

hye sis!owh tq.td try gak klik nk setting kt google reader tp mood dh ke laut :(

23/1/13 04:12

nieza kadang blogwalking yang tinggal jejak dulu baru bw kat dashboard tu...biase bukak kat google reader..kat handphone ^^

23/1/13 07:26

@Nieyxzha Hassan

yelah rata2 guna google reader.tq ye sis :)

23/1/13 09:41

lorrhhh...kenapa xpakai feedly jer? lagi senang...feedly pun product google..for me, ia adalah rss terbaik..

23/1/13 11:36

alamak banyak la kita tak tau pasal benda2 ni sis, kesiannyaaa

23/1/13 12:01

blogspot mmg kadang kadang pening pening lalat sikit.

23/1/13 14:44

Chu salu bw ikot suke hati haha. Tp lately dah kurang bw bz :(

23/1/13 15:46

@Carlos Santiagoowh gd idea n info.tq ye...mmg byk nk kn study ttg blog huhu

23/1/13 15:47

@ida
eh xpa,skrg2 nya kita semua stiasa bljr dr mslh yg ada kt blogspot ni huhu

23/1/13 15:48

@the malay malebila sy grm reading list hlg,sy pakat g lukis kartun kt excel ngee ^^,nnt sng tinggal publish je.

23/1/13 15:50

@Chuu Muqhlisyelah time rjn bw,dashboard buat hal menci menci :( :(

23/1/13 16:27

msukkn link yg wak mnt ke dlm bloglist..kan jimat msa skit..buka blog da bule mulakan jelajah~

23/1/13 16:39

@kroleowh trm ksh.mmg sy tgh bz godek blog kwn2 utk dimasukkan dlm bloglist.cuma kena tkr secara keraplah utk beri peluang kpd blog kwn2 yg mmg byk sgt sy follow... ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...