1

Khas untuk 'Mr/Ms Anonymous' ,Thank You Very Much!

00:16 |


Salam semua.Padan muka saya sebab dah lama sangat tak update blog,tercengang tengok kotak komen NuffnangX muncul.'Blur' sekejap.Saya sayang sangat kotak komen yang sekarang ni.Selama 3 bulan jarang update entri,hari ni godek blog,terkejut banyak pulak komen di 'spam' sampai 6 pages.

Akhirnya sebab terlalu banyak saya dapat komen dari 'anonymous',saya ragu2 nak ke link yang diberikan.Saya terpaksa juga remove kod nuffnangX yang saya letak di blog.Semua komen pergi ke 'Spam' jadi saya cuma baca,simpan dan tak 'publish'.Saya takde masalah dengan 'anonymous' sebab mereka semua tinggalkan komen yang bagus2 untuk saya.Banyak komen untuk pelbagai entri tetapi inilah entri paling banyak dapat komen;









Setelah saya google dari pendapat kawan2 blogger,maka saya tak jadi nak 'publish' komen 'anonymous' walaupun komen mereka bagus.

1)Ada yang suruh saya follow-up lebih lanjut untuk Demam Kura-kura,sebab kebanyakan mereka yang singgah sini sebab nak cari info untuk assignment;



2)Ada yang sukakan blog ni.Terima kasih sangat2 kepada komen itu semua.



3)Mereka bagi pelbagai cadangan.Saya sebenarnya menulis di blog sebab suka berkongsi cerita apa yang saya lihat,dengar dan baca.Saya tak pernah terfikir untuk SEO,memang cukuppppppp lemah.Tengoklah tajuk entri pun pakai hentam ikut suka jari je.


4)Sukakan cara saya menyampaikan entri.



Terima kasih sekali lagi pada semua yang sudi baca entri di blog ini.Cuma saya baru je 'Moderate Comment'.Harap bagi mereka yang singgah sekali lagi dari Nuffnangx,dapatlah tinggalkan link untuk saya balas singgah.


# Owh saya baru baca entri ini  APLIKASI NUFFNANGX.Mungkin bila saya dah bersedia,baru saya akan gunakan kembali kotak komen NuffnangX tu :)








1 comment

haahha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...