8

Wardina Saffiyah ~ Sentiasa jadi Idola

08:34 |






Assalamualaikum semua.Hari ni saya nak lepak bersama Wardina,lah.Banyak ilmu & pengalamannya boleh dijadikan panduan & renungan.Semoga lebih ramai selebriti yang bijak berilmu sepertinya.Jumpa lagi........



Comel je tengok Wardina semasa dia berlakon sitkom Spanar Jaya,di NTV7.Itulah drama pertamanya yang buatkan saya sentiasa lekat di tv kerana kecomelan & kepetahannya bercakap laju :)


8 comments

18/1/13 08:56

kita pun minat sgt dgn wardina.
da way she teach her children memang boleh dijadikan contoh.
she's a great mum with a great family.

18/1/13 09:17

@RedRose

hye sis!ye betul tu..bangga dgn kebolehan yg ada pd wardina :)

18/1/13 09:37

Rietta pown suka tgk dia...sgt sweet....

Psss...thanks for the follow....follow u back....

18/1/13 09:46

@HeNRieTTa JoSe

owh tqvm juga..jom sm2 support blog kwn2 yehaaa!

18/1/13 10:36

eh, wardina ada kan jemput sesiapa yg nk join xtau la sama ada forum ke apa anjuran dia..

suka tengok dia.. kata2nya pun berhikmah..

19/1/13 11:23

@MizzTina

hye sis owh ye ke..sy blm smpt godek fb dia huhu.wah best tu!

19/1/13 11:24

@Warna Warni Kehidupan

skrg suka tgk siaran ulgn al-hidayah tv3 ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...