8

Korang..janganlah letak Widget Lagu jauh ke bawah huhu..

12:47 |
 
(kredit Foto : Google Image)

Salam Jumaat.Saya sukakan muzik,korang pun sama,kan?Tapi sepanjang saya blogwalking,ramai kawan blogger yang pasang widget lagu.Best sebab dari pilihan lagu,boleh menggambarkan personaliti diorang.

TETAPI....

minta tolong sangat janganlah sembunyikan widget tu jauh benar ke bawah,hah.Jenuh nak cari untuk 'pause'.Sebab kadang2 entri dah menarik,tengah khusyuk nak baca,tapi terkejut masuk2 lagu tu saya tak suka atau masa setting,ada yang lupa nak setkan 'volume' tu bagi perlahan.Mau semput terkial-kial cari button nak pause.

Kalau boleh letak widget tu bahagian header macam blogger tutorial terkenal buat <lyssasecret>.Oklah sayang korang semua.Music can 'rocked' our day yehaaa!!!



8 comments

15/2/13 15:33

salam..

ops2..(sambil garu kepala..)
ok2..
demi awak saya sanggup ubah..
wakakaka..^^

p/s: i am back..^^

15/2/13 20:09

hmm... memang mute kan speaker kalau blogwalking.... heheh

15/2/13 20:31

@Gee GTGhyeeeee yehaaa!tau pun nk update blog.welcome back!

# suka dgr doraemon guitar tu ^^

15/2/13 20:32

@Mia Lianahye sis mia tqvm sggh sini.yup mute itu cara terbaik ^^

17/2/13 21:39

Tak suka letak lagu dalam blog..sebab rasa annoying..huhu

17/2/13 23:32

@Nieyxzha Hassankena bijak pilih lagu dan kena set volume.jln terbaik ms bw,ialah mutekan je volume ngehhh ^^

nurul dok letak lagu...

21/2/13 10:18

@wan nurul hezrina abd halimhye sis..blh tp ltk kat area sidebar belah atas sng kalau rkn blogger nk pause he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...