12

Sapa kata Isteri Tak Sayang SUAMI?Mai Cheq nak habaq sat!!!

17:51 |

Hah mai dok rapat-rapat.Himpit muka tu sampai lekat hidung kat PC/laptop/netbook pun takpa!




Hah tu dia......cuba hangpa tengok!!!Awat agaknya depa dok kalut lagu nie?





Yarghh betui..betui.'Of course' depa yang bergelar ISTERI amat sayangkan SUAMI.Tu sebab cheq nak pesan pada hangpa yang bergelar SUAMI....

Kenyang perut di Padang Kota
Habiskan duit di Gurney Plaza
Jangan berani merenyam dengan 'marka'
Isteri tokak pungkoq tu,padan muka!



Terima kasih kepada semua yang singgah membaca entri di atas.Itu tandanya betapa ramai isteri di luar sana berusaha untuk mengikat kasih sayang suami dengan zikir,doa juga pelbagai tips yang pernah saya kongsikan di entri.Juga terima kasih kepada kawan2 yang beri komen di entri sebelum ini.Insya Allah nanti saya singgah blog korang ye :)


Semua yang kita ada di dunia ini pinjaman Allah SWT.Sama-samalah belajar untuk menerima segala +ve dan -ve pasangan.Kekurangan isteri hendaklah ditutupi dengan kelebihan yang ada pada suami.Begitu juga sebaliknya.Hubungan cinta suami isteri ibarat melengkapkan 'puzzle cinta'.Tak kisahlah puzzle itu jenis biasa,3D dan sebagainya.Semoga semua kawan2 sentiasa bahagia bersama si dia,suka duka,pahit manis,sakit sihat....SETIA HINGGA HUJUNG NYAWA....assalamualaikum.


#Semalam pergi kenduri kahwin anak kawan husband di dewan Ppj presint 9.Bila lagu Ada Mu Najwa Latif bergema satu dewan,bukan setakat mulut anak2 dara terkumat-kamit nyanyi,mak2 dara pun sama!Hebat juga ye penangan drama SETIA HUJUNG NYAWA :)








12 comments

3/2/13 19:35

salam..
walaupon saya sedar entry ini bukan untuk saya..

tapi ikhlas saya nak habaq mai..

saya SUKA NAJWA LATIF..

ini serius..^^

3/2/13 20:25

insyaallah kna saling percaya.. moga kita terus disayangi suami :)

@Gee GTGhahahaha hangpa nakal!!!ok2 cheq faham2 ngee ^^ you alwiz make me laugh!!!

@♥ ROS ♥ye betul tu amin ^^

Sesiapapun yang Allah tentukan menjadi psgn kita..itulah yg paling terbaik yg Allah kurniakan kpd kita krn Dia tahu apa yg terbaik buat hamba-Nya.^_^

5/2/13 20:42

tinggi pageviews

awat tokak tang pungkoq.. x mau aih.. tokak la tempat senonoh skit. hahahahaha.. setia hujung nyawa blh kira bapa episod ja tgk. sy memang jenis mcm tu. kalau drama episod ni x pyh ckp best mcm mana pun mesti byk episod skip punya.

6/2/13 09:42

bila kita cuba untuk menerima pasangan kita seadanya, insya Allah...hubungan itu akan sentiasa mekar.
tapi jgn lupa untuk berdoa kepada Allah untuk dianugerahkan kasih sayang yang melimpah ruah dalam hidup berkeluarga.
Insya Allah...berkat.

@RedRosealhamdulillah sy pun redha dan bsykur dgn psgn yg sedia ada ^^

@THE LEKAT LEKIT STORYhehe ^^

owh samalah sy skrg mls nk layan drama bersiri,follow saat2 nk habis je ngee ^*

@the malay maleowh tqvm semua tmasuklah MM ^*

@Srikandi permataye betul tu.kdg2 kita nk psgn mcm org lain tp psgn mcm tu bkn yg terbaik utk kita ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...