17

13.3.13......Cute Numbers but....

17:36 |



Owh so cute!!!


But....   
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




I Love Islamic Months

Alhamdulillah!









17 comments

13/3/13 18:25

salam.. tau xpe..
i love tooo..^^

biasalah tu sis..
org skang.. suka sangat tarikh lawa2 nii..
nak kawin.. nak tarikh pon semua cantik jer..

pernah sekali tu.. kembung perut saya asyik makan 6 buah rumah lauk kenduri pada hari yang sama..(dem!!)
semua sebab tarikh yang lawa.. semua nak kawen hari tu.. adehh..~~

13/3/13 19:36

@Gee GTG slm cute bdk comel ^^

hoho betul tu...pnh gak terpaksa plh kdri2 yg dkt je..byk benor smpi ptg pun nnt x blk2 rmh he3..

tgu sis gee lak kawin mgknkah 14.4.14 ataupun 15.5.15 hahhahaha ^^

13/3/13 20:25

@||Sis aLeaSaRa||

sengetlah sis ni..
hahaha..
sis ni gee panggil giyan suruh tarik telinga sis.. karang..

x main la.. no lawa2 ni.. hahaha..
p/s: belum ape2 lagi la sis.. kenal pon x.. hahahaha..

13/3/13 22:30

@Gee GTG hahhaha dh doraemon pun senget supermak lagilah double senget ngeee ^^

ok2 jgn merajuk.hurmm...16.6.16 hahahaha..

#xpa2 x knl maka x cinta..dh kenal jgn tunggu lama2 chewahhh...lari.......

13/3/13 22:41

eah? xprasan pon hari nie tarikh y *comel*
huhu..

13/3/13 22:57

@||Sis aLeaSaRa||

GIYANNN!!!!!
tarik telinag dia ..
SERANG!!!!!

hah mana nak larik..^^

13/3/13 23:27

@Gee GTG hahaha ok2 kang tercabut telinga ni,supermak x blh terbang slmtkan bumi...

yelah telinga kan slh satu fungsinya utk balancekan bdn.betul x tipu pnh bc kt artikel ^^

13/3/13 23:28

@KK samalah td tgh xda idea terpandang kalendar..trs jd entri..

13/3/13 23:31

@||Sis aLeaSaRa||
ye2... ok2..
sian supermak kita..^^

haah betul kat telinga kita ada lohong yang ad cecair untuk keseimbangan badan.. sebab tu kalau kita naik gunung tinggi atau naik keretapi yang laju.. telinga akan jadi x selesa sikit..(berdengung..)hehehe

"bagus sis.. suka baca benda fact yang boleh tambahkan pengetahuan..kan2^^"

14/3/13 00:08

salam singgah sahabat...
Tak perasan pulak tarikh tu, mmg nampak kiut tp sekadar nombor la aje.

**teruskan dgn panggilan sahabat AI krn saya amat selesa dgn panggilan tersebut :-)

14/3/13 00:11

@abuikhwan slm kembali.trm ksh ye shbt AI bnrkan pggl gelaran tu.spttnya ustaz :)

*saya x pnh lupakan kwn2 dr batch pertama yg support blog ni trm ksh byk2 ^^

14/3/13 02:20

huhuhu... like entri ini 1000 x...

14/3/13 09:53

@Uncle Jonni uncleeeeee tqvm ^^

15/3/13 10:15

Terlepas pndg pd tarikh tu...rietta pown suka kalendar islam sbb nk tgk waktu solat. Tarikh sunat puasa, wktu berbuka...tpi thn nie xpdt....so download jerr la dr net....

15/3/13 11:30

@HeNRieTTa JoSe he3..mmg kat rumah wajib ada kalendar kuda sbb ada bln islam dan senarai cuti kt msia.kalendar islam ada kt rmh tp silap beli hr tu,xda highlight cuti sekolah ssh nk tgk ngehh ^^

MALAS NAK TGK TARIKH YANG TUH..LEBIH SENANG TARIKH ISLAM=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...