2

Ekspo Buku Islam Putrajaya 2013~Part 1

12:42 |


Salam semua.Putrajaya sekarang penuh dengan pelbagai pameran dan karnival.2 hari berturut-turut saya pergi Ekspo Buku Islam.Di adakan di dalam Dewan Cempaka Sari bangunan Kompleks Perbadanan Putrajaya,Presint 3.Best beli buku di sini sebab dalam dewan,taklah kena hujan atau panas.

Daftar di sini dan ada cabutan bertuah.Korang kena godek2 kertas dalam mangkuk tu,kalau dapat gambar kartun suka dan senyum,dapatlah hadiah.Saya....sedih....huwaaa!

  Suka ambil foto kat sini....ada juga untuk perempuan bertudung

Kaki terhenti di sini....banyak buku,sticker dll yang.....


 
 comellllll....

Banyak 'booth' di sini menyediakan tabung Palestin :)




Saya datang bersama officemate,Ket.Masa ni orang lelaki solat Jumaat maka syoknya shopping,semua orang perempuan ngehhh ^^

Itulah Ket,si baju kurung hijau sedang menjalankan operasi mencari buku sebagai koleksinya yang terbaru.


 Yargh saya memang terperangkap di sini!

 Untuk anak2 pun bagus ni

 Tersadai seketika di sini....

 Cantikkk...boleh buat 'family tree'


Masa saya pergi hari Jumaat,brother ni takde pergi Solat Jumaat.Semalam Sabtu,punyalah ramai yang booking,panjang Order List,terus tak jadi huwaaa...

Nak pinjam je tangan dorang.....

Ye saya memang dah 'gila buku' seketika kat sini...alhamdulillah dapat beli buku idaman ^^






2 buku di bawah ni Ket yang beli.Selepas Solat Jumaat,Muhd Nasruddin Dasuki datang ke 'booth' ni,tapi kami dah nak pergi ke Karnival Wow pulak :)


Semalam staff kat 'booth' ni kata,'better' kami pergi dengar ceramah dan beli terus buku ni di........



Dekat je dengan Salak Tinggi,bagi korang yang ada masa tu,jom ler.....


Part 2 sebentar lagi.......



2 comments

3/3/13 12:58

bestnyer...tp sehari je.
5&6/3 I-Allah ada di KL, kalau x tentu boleh singgah..

@abuikhwan slm shbt owh sygnya,kalau x mesti sempat pergi,hari ni last :(
wah slmt dtg ke kl ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...