20

Hari Rabuku ~ Berpatah-patah kata

09:03 |

Aku keliru...hampa selalu
Kenapa kau,aku & dia berbeza cara
Sedangkan kita di 'dunia' yang sama
 Ikatan mesra hampir longgar terlerai
Hilang mood nak berkongsi luahan rasa
Hanya kerana si dia.....si dia....yang asyik menjadi jurang pemisah!!!
 Ku akui tidak hebat & pintar tiap kali ku terpaksa........sob..sob.....
 
Terpaksa apa?Coba kau bilang padaku,Combi!Sapa berbuat onar padamu??Katakan..lekas,adinda!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ini dia.....yang menghancurkan harapan berkobarku tiap kali mau berkongsi 'whiskas' dengan kawanku!

Combi....baik aku blah sebelum kau aku jadikan puzzle!Hubungan kita sampai di sini...noktah.




20 comments

27/3/13 09:27

comelnye kucing tu gebus..

27/3/13 11:45

hahahaha.terbaik entri ni. memang betul2 kecewa ye..hehehe.

27/3/13 13:47

Salam sis..
Alahai tomeinye tuceng..

Tapi sya rasa saya paham.. maksud sis
Malas jugak nak komen kalau ade benda tu.. sebab bila dah masukkan no password dia tu.. salah lah.. adeh.. tu yang hangin..lagi2 kalau tenet slow macam siput sedut..adeh..

Lagi satu nak baca pon terkenyit kenyit mata ni ha..ish2..(sambil geleng2 kaki)

27/3/13 14:29

@juelee mmg comel gebu manja he3...

27/3/13 14:29

@boni kacak hanya manikam mengenal jauhari chewahhh...tulah sob..sob...

27/3/13 14:31

@Gee GTG slm geeeeee n_n

yuppp tahniah bjaya teka dgn tepat!hurm kdg2 usaha gak nk komen blog kwn2 tp bila ada benda tu,line internet lak slow...hiyarkkkk...terpaksa tekan 'X' sob..sob..

27/3/13 17:54

comelnye kucing sis
yg kuning tu bikin geram..tringin nak de kucing kaler kuning
verification word memang annoying..hikhik

27/3/13 21:08

@Yumida Huda owh dua2 tu kucing uncle,mmg pakat gomol tiap kali dtg...

hrp2 ramailah blogger yg moderate VW tu alahai...

comelnya.. huhuhu.. tol komen tu memg xsuka tp gagahkan jugak la sb nak komen

28/3/13 00:54

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ yup betul tu huhu...

28/3/13 12:34

comelnya..meoww2..best klu sy dpt blr seekor...tp abah sy tak bgi sbb sy ada asma :( hihi

28/3/13 12:56

@Nasuha owh...xpa2 x boleh bela yg real...bela n main kucing dlm games jelah ngee ^^

29/3/13 10:08

Laen yg xterkomen.....tpi kucing tu sgt comei....comei sgt sgt....

29/3/13 11:22

haha.. kecewa sangat dah tu miow2.. comel gila tengok bulu2 dia geram. Ah word itu selalu memunahkan semangat daku juga. :P

29/3/13 12:50

kekadang password tu mmg menyusahkan, tapi disebabkan si penulis rajin menjenguk kita, terpaksa gigihkan juga

29/3/13 20:53

@||Sis aLeaSaRa||
kan2..
kesian saya yang jenis semangat mengomen entry orang ni..sob2..(sila pujuk saya..)

29/3/13 22:51

@Gee GTG mmg gee pemenang utk pengomen tegar he3.....tqvm dear :)

29/3/13 22:51

@HeNRieTTa JoSe hahhahaha ^*

29/3/13 22:52

@Diari Si Froggie hye toink...toink...tulah samalah gak :(

29/3/13 22:53

@sudipVSsenduk hye sis betul tu,kenalah gak support entri kwn2 kan..huhu manalah periuk vs kuali saya ni ngeeehhh ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...