4

National BREAKFAST Day at McD Kota Warisan

13:11 |


Salam Isnin semua.Dari Jumaat lepas anak2 dah pujuk;

"Jomlah mama..jomlah"~"Malaslah nak rush pagi2 Subuh"~"Alah,kan McD dekat je jomlah.Dah 'plan' rehat nanti sama2 makan dengan kawan.Diorang pun pergi juga"~"Dekat..yelah tu ingat jalan kaki dah sampai,naik keretalah jugak kan?Hurm yelah"~"Tu kitorang sayang mama!"

Pukul 6.45 kami dah terpacak kat McD Kota Warisan.Big boss omputeh n chinese pun turun padang,nak tengok persiapan staff McD di sini.

  Tu dia...yang anak2 sibuk nak makan dengan kawan

Shell sebelah ni je.Kadang2 kalau parking penuh,memang saya parking kat area Shell.

Gigih bekerja di subuh hari....bagus2!

Yup...anggota RELA dah siap berbakti menjaga lalulintas.McD sini memang 'High volume'.Tau jelah area Salak Tinggi-KLIA.

Sementara beratur,dapat pamplet ni....alah2 kuponlah.Nanti kena serahkan di kaunter untuk sebiji Egg McMuffin

Tengah tempek 'IN' dan 'OUT'

Ya itu dia...gigih anak2 saya beratur.Menjadi customer yang pertama,ke-2 & ke-3 di subuh hari.Sebab saya dah pesan hari ni Isnin,ada perhimpunan kalau lambat sendiri tanggung ye.

Lagi 1 minit pukul 7 pagi,Shift Manager tanya semua staff yang dah memenuhi kaunter "Are you ready?"~Yes,we are!"

 Staff KLIA/LCCT memang dah ramai beratur di luar.

Hurm..asyik makan makanan yang berminyak je di pagi hari.Cuba omputeh style pulak.

 Black pepper memang wajib,oklah daa.......



Masa baru2 buka,McD Kota Warisan banyak lalat,memang tak selesa nak makan.Pelanggan memang selalu komplen itu ini.Walaupun staff bertungkus-lumus pastikan meja sentiasa bersih,dah pasang perangkap lalat tapi lalat masih setia di sini.Sekarang dah oklah tak banyak lalat macam dulu ^^



4 comments

18/3/13 18:30

alah tak tau pun.. kalau tak gagah gak pergi..he3

18/3/13 20:38

@mas saari hye sis he...nnt ada lagi tu mcd kan baik hati bg free ^^

19/3/13 20:35

salam sis..
post ini adalah yang kedua yang membuatkan saya rasa nak makan laptop saya..

laparnya..
semua adalah salah sis.. mendera psychology saya..

p/s:
sila jumpa peguam saya.. kita setel kat mahkamah..^^

19/3/13 23:41

@Gee GTG slm hahahhaha...nnt akk suggest utk national day bfast~D.O.R.I.Y.A.K.I he3.....

#owh nk kawtim lawyer tu dgn segunung doriyaki...ok tak ngehhh ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...