6

Pertunjukan Tatu ATM~Karnival Wow 2013

23:32 |

Jom layan.Semua foto ni Ket,kawan saya yang tolong 'snap' sebab handphone saya bateri dah 'low'.Terlalu banyak dah ambil foto masa di Karnival Buku & Masjid Besi huhu.TQVM Ket siap e-melkan untuk saya update blog he3....Jom layan!Halakan 'cursor' ke foto untuk tumbesaran sihat ^^

  
 Akrobatik


 Tugu Negara


 Burung Merak
 Menunggang tanpa 'handle'
 Mat Rock cool yehaa!

 Zorro......I Want To Spend My Lifetime Loving You



 Awek askar yang tough & cun pun ada dalam 3 orang,untuk buat aksi ni.

Sebelum tu aksi melepasi 10 oranglah,motor beberapa bijilah.Ini pula diorang tengah susun 4 biji kereta.Saya memang tutup mata sebab takut kot motor tu tak lepas,then terpenyek orang2 yang sedang baring tu ke,motor terhempas kat kereta tu ke adeihhh.Tapi diorang ni memanglah dah berlatih beribu kali....ATM kot he3....

Ada sorang askar perempuan tu muka lembut je,rambut panjang,cantik!Tapi bila tunjukkan 'skill' dia melepasi kereta,motor dll.....perghhh penonton lelaki pun bersorak.Hebat!!!


 
 Wah bangga dengan diorang semua!!!Para hadirin pun menepuk tangan (ceh ayat....)




Maka berat sungguhlah blog saya kali ni,penuh dengan foto.Semoga 'enjoy' tengok foto ni semua.Assalamualaikum....



6 comments

4/3/13 00:36

wohoooo...gempk!rugi tk singgah sni....

4/3/13 00:38

First and last time tengok upacara Tatu ni time umur 9 tahun, hmm dah dekat 15 tahun la camtu. Waktu tu ingat apela benda ni sebab confuse dengan tattoo kan. Best dan berwarna-warni.

Lama tak tengok sebab entahla,maybe abah tak ajak kot sebab dia busy memanjang haha.

@:Cikgu Akim: takpe cikgu nnt next year blh dtg tgk tatu ^^

@Arham Md Ali wow lama betul tu!tp best gak tgk sbb x sgka mcm2 skill ATM ada ^^

5/3/13 02:44

salam... sis..

wah rasa lama dah x bukak blog...
banyaknya sis post.. kiki..
saya sibuk nak exam..kikiiki..

p/s: x sangka saya ada jugak orang malaysia yang berbakat cam diorang ni kan..
klu saya ada kat situ mesti mulut nganga terpegun..(lalat masuk pon x hegat..^^)

@Gee GTG slm hoho nk exam ye...gd luck study smart.hbs exam update laju2 tau!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...