6

Quaker Oat Fruit Bites~Yummy for light breakfast

08:37 |

Morning...pergh tajuk 'omputeh' gitu.Bagi korang yang perut terasa sebu + senak untuk 'heavy breakfast' di pagi hari,moh pekena Quaker Oat yang terbaru ni.Sempoi!Jemu makanan berminyak...bolehlah cuba!


Ada pelbagai perisa..saya pilih adik-beradik berry 

Mudah & praktikal disumbat ke dalam handbag untuk dibawa ke office dan sebagainya.Cuma campurkan air panas & sedikit air suam.Boleh juga campur sedikit susu pekat manis/susu segar/susu tepung untuk rasa yang lemak berkrim disukai ramai.

 Nampak tak strawberry & blueberry tu wallaaaa ^^

3 hidangan untuk 3 orang anak saya yang comel


Apalagi cubalah ye,mudah didapati di kedai/hypermarket berhampiran tadaaaaa......




6 comments

4/3/13 21:00

wuah! menarik..nak cuba ni nnt...harap2 ada perisa aple...my fevret tu!!!

@krole owh mmg ada pun apple,label color hijau ^^

5/3/13 02:53

salam..

ehemmm2 nak speaking omputih jugak la..

i kalau eat breakpes macam ni konpem i pengsan during lunch.. hihi.. but if i amik bekfes berat(bihun ke..).. i will kenyang until night..,
so i bekfes cukup one piece of kuih..

p/s: amikk ko BI aku..kikikiki

@Gee GTG slm hahahhaha sis ni lawak betul tau!

kalau mkn mlm td tu x berat,pagi mmg menggelupur cr heavy bfast.mkn quaker oat ni sekadar lapik perut spya lbh bertenaga nk buat kje.baik juga utk jantung chewahh ^^

6/3/13 01:01

best nyer...mkn muesli oat dari ibu tercinta......

@Remy hazza itulah kuasa seorg ibu...wpun grg frozen food je,atau pun buat mknnn/mnmn 3 in 1 pun still sdp hahahaha ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...