16

Suaraku Rock kalah Ella!

01:10 |


Rasa seronok sangat bila dapat makan aiskrim.Lupa segala masalah seketika.Lupa juga nak update blog ngeee ^^


Sedap tu....

Memang dah tak sabar nak melantak yehaaa...


Keenakan..kegebuan....kesejukan....yang tiada bandingannya.Nampak tak cheesecake tu...yummmmmyyy ^*

Esoknya........


Ok memang tengah sakit tekak.Kalau family/kawan 'call',mesti diorang ingat tersalah tekan nombor.Ingatkan penyanyi rock mana yang angkat.Sejak bila pulak diorang ada 'save' nombor selebriti tanah air ELLA.Dah 3 hari suara garau binti macho huwaaaaa  ^^


Seorang doktor tu pernah kata,kalau sakit tekak cuba telan aiskrim yang dalam kotak/mangkuk.Bukan yang jenis batang.Maknanya yang jenis2 macam Walls saya makan tulah.Doktor kata tekak rasa panas,kena lawan dengan makanan sejuk.Tapi rasanya tips tu tak pernah berkesan sebab lagi saya batuk adalah.Masa batuk saya suka minum air panas dan hirup sup panas..baru ok.





16 comments

17/3/13 12:42

ah.. my peberat eskri.. tp perasa double dutch marshmallow.. ehehe.. mungkin sbb cci suke kot.. tp x pernah sakit tekak..ehehe...

lain kali bg sikit kat cci k..gerenti alea x sakit tekak.. ngee..

comey ape kartun tu.. bkn semua leh lukis tau.. nanti lelama kalau salu lukis mesti comey... ^_^

17/3/13 13:23

hehe..sabor je la.

17/3/13 17:36

kalau bunda pulak bila batuk makan ubat batuk...kalau tak jalan jugak, perah asam limau dalam segelas air kosong campur garam sikiiiitt ..

kacau2 minum...buat 2 x sehari...insyaAllah berkesan...

17/3/13 17:39

hahaha sama la.sampai mak marah sebab gatal makan aiskrim.hehe

17/3/13 22:09

@cci owh samalah suka ice cream.hahaha nnt kite share ye dgn cci ngehh ^^

owh..tgn mmg keras kejung x reti lukis.janji kartun tu 'ngam' dgn entri hehehehe...

17/3/13 22:09

@luqman zakaria ^^ segan nk kuarkan suara ms gi mn2 kaunter nk byr..suara rock tu!

sedapnya tgk ekrem tu..nyum2

17/3/13 22:10

@BUNDA a.k.a KN bunda...bgs tips tu.baru je minum air limau suam 2 gelas ngehh ^^

17/3/13 22:12

@nurdani slgi ice cream x hbs2 dlm mangkuk mmg mkn je padahal suara dh tunjuk signal bertukar.....macho he3..

17/3/13 22:47

kena rajin minum ubat batuk pulak ni

17/3/13 22:49

wahhh mesti suara sedap :)

rock pon rock lh jnji aiskrim sedap

17/3/13 23:43

@nuyui a.k.a miss YUI mmg best layan aiskrim smbl blogwalking ngehh ^^

17/3/13 23:43

@the malay male tulah dh lah x suka ubt batuk huhu...

17/3/13 23:44

@Aku Penghibur ni pun suara manja2 ella gitu alahai segan betul ngeee ^^

aahlah mcm akk pun ada tongsil.kalau makan icekrim walaupun dalam mangkuk still sakit.kalau minum air suam jer ok plak.huhu

18/3/13 11:35

@wan nurul hezrina abd halim tu namanya tekak nak manja2 dgn tuannya he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...