14

WHI TV3~Tengok Kak Ton...comel tak?

22:46 |

 Pn Zaitun Hassan

"Banyak orang sekarang ada macam2 penyakit.Tapi penyakit kita kena sentiasa 'check' dengan doktor.Tiap2 tahun kena check.Kita perlukan makanan tambahan juga.Makanan tambahan ni bukannya ubat.Kena ikut juga nasihat doktor."

"Produk Kak Ton boleh duduk sampai dah 6 tahun.Sampai pergi mana2 orang ingat 'tagline' Kak Ton.Itu sebab kita sentiasa berdoa & ikhlas"

"RM 3.00 akan pergi ke tabung Aman Palestin.Bila anda beli sambil menderma,anda dapat saham di dunia & akhirat nanti,in shaa allah"

"Anda takkan frust sebab Kak Ton tahu,kan produk Kak Ton.Produk 1st di Malaysia yang Kak Ton buat produk untuk wanita,asingkan & lelaki asingkan.Pengguna jangan terpedaya dengan yang tiruan sebab produk Kak Ton mesti ada gambar Kak Ton yang comel ni"

"Kalau rasa berat badan anda bertambah,nampak Teh(pengacara tudung tu) pun dah lebih sikit....baru pergi Mekah,kot.Boleh terus ambil produk Adam Hawa,untuk kuruskan badan"

"Kak Ton dah 54 tahun,dah 2 kali 2 tahun pergi Gua Hira',pergi Palestin,berjalan sana sini.Tiap2 minggu Kak Ton takde di Malaysia.Jangan lupa tengok iklan Kak Ton,ye.Minggu depan nanti tengok lagi Kak ton yang comel,ni"


Tengok Kak Ton COMEL TAKKKKKKK?

COMELLLLLLL,Kak Ton!!!



Ayoyo bagi 10 minit je untuk saya duduk sebelah Kak Ton,confirm saya borong 3,4 kotak!Ayat Kak Ton manisssss giler!Inilah satu-satunya iklan produk yang buatkan saya ternganga,terlopong,tekun mendengar hingga habis.

Minggu lepas sepupu saya kawin.Masa duduk sembang2 dengan auntie,dia tanya ingat lagi tak jiran yang dulu duduk bawah rumah(auntie duduk rumah flat masa tu).Saya kata yang kat Seksyen 17,Shah Alam tu ke?Auntie saya kata ingat tak budak comel perempuan tu...sekarang pengacara MHI.Bila auntie sebut nama Nadia,saya macam blur lagi.Tapi bila auntie sebut...mak dia yang...Kak Ton Comel takkkkk?

Perghhh masa ni mata saya dah terbeliak,terus ketawa tak henti2.Memang auntie Ton ni dari dulu aktif berniaga,tak reti duk diam.Anak2 dia memang comel .Hari ni Kak Ton glamour sungguh opsss ^^



14 comments

29/3/13 22:57

salam sis aleasara..kikikiki..

kak ton sangat comel..kikiki..
saya tak tengok tivi..sebab tu saya tak kenal dia ni..
tapi kat fesbuk ramai sangat yang dok troll dia..
kesian betull..
orang nak meniaga.. memang kena berani..
mungkin cara dia orang tak suka..
tapi dia x kacau orangkan..hehe..
just saya punye pendapat..
kikiki..

suami akak kena gari akak ni dari kak ton..hoohohoho..kalau x bangkrup dia nak bayar barang akak..kikiki..^^

29/3/13 23:28

@Gee GTG hahhahaa...semakin femes tagline kak ton.owh dr tak nk beli mesti terbeli gak kalau kak ton ni dtg face to face jual produk kt akk lalalallala...

30/3/13 00:41

tu laa.. tadi tengok gak kak ton ni tapi $$$$ ler..huhuhu...

30/3/13 01:02

@whitecappuccino ya betuii betuii mahaiiii

2/4/13 22:58

terbaik lah kak ton......

22/4/13 22:48

@Remy hazza ngeeee comel kan comel kan...

26/4/13 20:46

haha smpai org ingat tagline dia .. bagus juga plan marketing kakton ni sebenarnya

26/4/13 21:27

@Puan Bee hye Puan Bee..tulah nk jd businesswoman ni kn kreratif...tp kdg2 png tgk cara diorg promote produk kt whi,semua kata produk diorg the best n no.1 :)

haha. momoy suka la baca nih
rajin betul dear
siap gambar siap ada dialog
sebijik2 mesti hampir sama apa kak ton tu cakap
hehe....
serius momoy suka

29/4/13 00:22

@.::: Princess MOMOY :::. hye momoy hehehehe saja share kt entri,sbb suka tgk cara kak ton promote produk :)

Sekarang ni kengkawan kalau nak cakap comel mesti nak tambah belakang, "Comel macam kak Ton".

Tu ha penangannya. :D

Owh saya follow belog ni~ ^_^

15/5/13 21:25

@Siti Nurhuda Husna Zulkarnain hye sis slm kenal.owh ye ke..wah selalulah kak ton tersedak he3 :-d

tqvm dear...otw ke sana ke sana

29/5/13 00:20

hehehe..sy un suka dgr celoteh kak ton :)) org berniaga mmg kena tiru kak ton!! ehhehe

29/5/13 01:15

@AiSyA LiEzA ye samalah kita.kak ton bijak n kreatif..kalau dgr je dia celoteh mesti cepat2 pandang tv :))

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...