10

ABPBH 2012~Lenggang-lenggang kangkung

00:17 |

Lenggang-lenggang kangkung
Kangkung di tepi kolam
Peminat dok pakat kerumun
Depan TV3 pukul 9 malam

Anugerah Bintang Popular Berita Harian

Lenggang-lenggang kangkung
Kangkung di tepi sawah
Pelakon/Penyanyi mana satu bergelar 'Bintang'
Banyak 'Kategori' peminat kena pangkah

Lenggang-lenggang kangkung
Kangkung tepi telaga
ABP BH dah tau sapa pemenang
SHAHEIZY SAM dialah JUARA!


Lenggang-lenggang kangkung
Kangkung berbatas-batas
Jap lagi ramailah sok sek sok sek tentang pemenang
Itu namanya rezeki,tak untung pun kita protes..protes....



Ewah..ewah semua jiran pun dok pakat layan ABP BH.Masa nilah nak tau pelakon depa suka,menang ke tak.Biasa jelah acara malam ni.Yang buat 'happening' parodi Shae,punyalah kuat 'head banging' si Johan.Didie Alias ohlala..seram tengok contact lens dan rambut tu punyalah besar & berat.Walaupun orang dok kutuk,tapi kadang2 fesyen dia memang dinantikan peminat.



Suka layan masa persembahan Amir UK's,Bagio Damasutra,Zarul Umbrella & Ayai Ilusi.Tak kurang hebat juga Jay Jay,Ziana Zain,Ella & M Nasir menyanyikan lagu kumpulan Search.K-Pop pulak?Woowowoow...Nabila seksi baju singkat,segan anak2 tegur kenapa akak tu seksi benor?Suka tengok Yana & Adira betul2 dah macam awek Korea.Yana sopan taklah dedah sangat.Neelofa huhu...suka benor tayang belakang badan,sampai Kamal Adli macam segan2 je nak pandang.Jap lagi tengoklah perang pendapat di blog & juga Fb ngeee....daa....









10 comments

8/4/13 12:30

xtgk semalam....ekekeke...

8/4/13 16:47

@HeNRieTTa JoSe hohoho x tgk pun xpa sis...diorg yg menang bkn kita.dh saya x jadi kuar makan smlm dgn fmly,tu lepak je tgk tv3.

smlm pun artis seksi sggh n pelik2...x tgk pun xpa he3...

8/4/13 17:10

sam menang lagi tahun ni

8/4/13 18:29

@deno tulah rzki dia...tp nk juga tgk muka baru mng mcm zizan ke,ady putra ke :)

mak ingatkan zizan tp sam.. ok lah tu mmg dia layak menang :)

8/4/13 22:00

@adzairdawati makdarahye mak dara..hurm itulah rzki sam lagi dan lagi dan lagi muehmuehmueh....

11/4/13 07:39

salam sis..
saya x berani tengok lama2.. sakit mata.. berayaq..
hahaha..
saya tukaq channel tengok national geo.. lagi baguih..hahaha.. terkujat tengok ada rambut petak..haha..
xpe lah.. dah tu pilihan depa ye ak.. semoga satu hari nanti depa sedaq..^^

11/4/13 08:06

@Gee GTG slm gee.owh akk buka je abp tp mata dok ralit taip entri n blogwalking he3...tgk kejap2 je ms segemn artis nyanyi lagu search n rock 90-an tu hah...

12/4/13 18:44

sam memang layak.....
tapi zizan paling popular dlm byk kategori.....

12/4/13 20:15

@Remy hazza tulah remy,ramai target zizan mng sbb dia mng byk kategori,kan.tp sam the best kot ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...