16

Apabila kasut di 'CROC' kan....

09:30 |

Murid pra-sekolah semuanya berkasut hitam.Bila kasut-kasut hitam penuh di rak,mulalah ada murid yang tersilap sarung,kawan punya.Dah warnanya hitam..semua se 'fesyen' je.Danish tak pernah silap sarung sebab sebelum ni ada buat jahitan ala2 cross-stitch kat dalam lidah kasut,tu.Pernah satu hari tu Danish balik pakai kasut besar gedabak!Cikgu kata takpe pakai je dulu nanti esok cikgu tengok sapa yang tersilap sarung.

Maka mulalah timbul idea untuk......

 
Jom jahit kiri & kanan


Taraaaa....ala-ala Croc gitu.Lepas Kak Lea  buat macam ni,esok tu ada gak parents yang ikut muehmueh....Beli 'button' comel yang biasa tu je,ada bentuk bunga n love.Comel kan wink wink....





16 comments

15/4/13 09:34

WAH..KREATIF YE ;)
HARAP TAKDE KES TERTUKAR LAGI

15/4/13 10:04

Yeah this could be a new trend later xD
I know a lot of high school students like to hve some decoration on their shoes.

15/4/13 11:28

@Irfa ngeeee...jadi parents ni mmg kena kreatif,wpun nmpk simple yg penting ank2 suka :)

15/4/13 11:33

@Condoriano wah me too...haha it's cool when ur 'step' make u different than others uweiiii....

15/4/13 12:23

wah kreatif... kreatif... sok2 tak salah sarung lagi la yea... :D

15/4/13 14:11

kreatif...! hee

15/4/13 14:20

@Nora Karim ngeee ^*

15/4/13 14:53

@nida zin wink wink he3....

15/4/13 18:12

kreatifnye akak
blh jd designer
tp bagus pe letak button gini
senang anak2 cam kasut dri jauh
xde la tersalah ambik kasut kwn punya..kannnn

15/4/13 18:20

@Yumida Huda hye sis hahaha kdg2 kena gak jd kreatif.yg best tu cikgu pun puji kasut danish.esok tu hah ambik...ada 3 org parents tiru jahit button nsb baik ank dorg girls ngee....

15/4/13 19:39

salam.. kak lea..
ini barang rare ni..hihi..

nak tempah satu.. buat yang ada gambo doraemon..kikiki^^(dengan mata berkaca2)

15/4/13 20:00

@Gee GTG wsalam hahahaha.button doraemon nk mcm2 color semua pun ada.button doraemon yg msh bertelinga pun ada...dua ringgit dua ringgit ngeee ^^

18/4/13 23:11

tertiba jadi croc kan..... he3....kreatif......

19/4/13 00:29

@Remy hazza poning tiap kali kwn danish tertukar kasut adeihh ^^

19/4/13 01:11

hee...takde la kes tertukar kasut lagi lepas ni kan kalau buat mcm ni...kreatif2...:D

19/4/13 01:28

@Ezad Skytech dh jadi mak budak kena kreatif lebih sikit he3....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...