4

Asma' 78~Al-Muta'ali

21:17 |


MAHA SUCI/TINGGI

Al-Muta'ali adalah pelindung Yang Maha Agung.Yang tidak pernah kurang atau rendah martabatnya.Yang Maha Tinggi Maha Mulia.

1~Masalah Haid
Bagi wanita yang menghadapi masalah dengan darah bulanannya seperti pendarahan yang melebihi masa atau  pendarahan terlalu banyak,hendaklah ia membaca Ya Muta'ali 100 kali,in shaa allah dia akan sembuh disamping jangan lupa mendapatkan rawatan doktor.

2~Mendapat pertolongan pemimpin
Jika anda bertemu pemerintah negeri atau negara atas suatu hal penting,baca Ya Muta'ali sebelum pergi menghadapnya,in shaa allah pertemuan anda akan membuahkan kejayaan.

3~Mendapat balasan yang baik
Baca Ya Muta'ali 541 kali sehari & anda akan mendapat balasan yang baik di atas kebajikan anda,dan anda akan dimuliakan,in shaa allah.Assalamualaikum untuk pembaca yang sudi baca 1 Hari 1 Zikir.Subhanallah jika rajin mengamalkan zikir Ya Muta'ali,bagi kawan2 perempuan yang menghadapi masalah haid,boleh jadikan zikir ini sebagai amalan harian.Semua masalah ada jalan penyelesaiannya.Tidak dinafikan masalah haid boleh menganggu ibadah dan ketidakselesaan sepanjang hari.Bolehlah berkongsi zikir ini dengan rakan atau ahli keluarga anda.....selamat berzikir,assalamualaikum semua.
4 comments

13/4/13 21:53

My first time heard about this Zikr, thanks for sharing :)

13/4/13 23:05

@Condoriano alhamdulillah dear,tqvm u can share this with others :)

18/4/13 23:18

mekasing berkongsi kak....

19/4/13 00:25

@Remy hazza sama2 alhamdulillah ^^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...