29

“BEN ASHAARI dan WEECLICKS “

15:26 |

Wah dah lama menunggu sesuatu yang menarik dari Ben Ashaari,untuk saya turut serta!Jom skodeng............

BEN ASHAARI
Jom join.....klik banner


SOALAN

KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Wahai Bro Ben Ashaari & semua rakan yang turut serta,seperti korang saya pun..............
  1. Berminat sangat setelah mendapat e-mel dari KC mewakili Weeclicks Network Sdn Bhd
    pada 7 April 2013.Tapi tak tau apa patut buat masa tu.
  2. Dah blogging dari akhir 2010 dan sampai sekarang tak tau teknik terbaik untuk tambahkan pendapatan.Tumpang bangga melihat kawan blogger buat duit melalui internet.
  3. Ingin menyahut cabaran keluarga yang berkata "Dok buat blog siang malam...entri pun dah banyak,cubalah belajar dapatkan' income',boleh tambah2 beli barang dapur.    
  4. Kamera & handphone tablet memang teman sehati sejiwa sebagai blogger.Memang berangan nak buat duit kat internet,dapatlah nanti beli gadjet untuk 'snap' foto yang 'sharp' & kreatif untuk berkongsi dalam entri.
  5. Membaca & menulis memang kelebihan seorang blogger.Saya nak manfaatkan kelebihan itu untuk menjana pendapatan.SAYA BANGGA SEBAGAI BLOGGER MALAYSIA ~(^_^)~

Ok semua,jom sama2 kita buat duit di internet yehaaa!!!








29 comments

20/4/13 18:11

selamat bersegmen kak.....

20/4/13 18:13

@Remy hazza hye remy trm kasih tau :)

21/4/13 19:54

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

21/4/13 20:42

hehe.. slmt bersegmen kak =)
kite singgah balas sini and follow jugak..

salam perkenalan kak .. jom tambah duit poket.. hohoho

21/4/13 20:42

oh ya. blog akk comel sangat ! siyesly. jeles kiteww.. hukhuk

21/4/13 21:43

@Dalia hye sis tqvm ye.all the best!ok otw ke sana ke sana...

21/4/13 21:44

@Cik Ummi hye cik ummi all the best utk kita semua.owh tqvm dear...blog cik ummi pun cute he3....

21/4/13 22:32

dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 863. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

21/4/13 22:36

@9n0L4 slm sis owh tqvm ...all the best n happy blogging

singgah dari segmen yg sama.. done follow #864..;p
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

21/4/13 23:36

@♥ Mrs. Secretary ♥ hye sis.. rs br je gi terjah blog tadi he3...tqvm tau!!!

22/4/13 08:16

singgah plus follow. goodluck jugak akak :)

22/4/13 08:22

@AinNawwar hye sis tqvm tau...good luck too :)

22/4/13 09:18

good luck ^_^

22/4/13 09:22

@cik yaya tq dear ^^

22/4/13 09:57

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

22/4/13 10:18

sdari segmen yg sama membalas terjahan. Done follow u back dear n semoga berjaya (^_^)

22/4/13 11:37

@Kenit Cinonet hye sis owh tqvm sggh bls,ye/wish all the best :)

22/4/13 12:05

Thanks dear. Salam perkenalan dihulurkan. Hihi. Done follow back :)

http://missqerieyal.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

22/4/13 14:47

@Miss Al slm kenal juga tqvm ye sudi sggh...wish all the best :)

SALAM KENAL.. DONE FOLLOW

22/4/13 15:53

@siti alfakhishah aman slm kembali sis tqvm all the best :)

22/4/13 20:54

datang balas kunjungan ~ done follow here ~ =)

22/4/13 21:25

@cikmisi leen hye cik misi leen tqvm dear ^^

22/4/13 22:47

@julia jamaludin hye sis julia tqvm dear ^^

salam ziarah & follow ur blog. happy blogging!

http://perempuankampungmoden.blogspot.com

26/4/13 21:33

@zainatul abu bakar slm sis tqvm tau.all the best :)

saya dpt emel juga utk join weeclick... ok ker? minta tunjuk ajar.. ada effect nuffnang?

22/5/13 08:59

@Leeza dayasari [santai leeza] hye leeza..owh kak lea pernah baca kwn blog kata xda effect pun.ok jer.cuba leeza google mesti ada entri yang dpt berikan info tepat mcm apa yang leeza nak :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...