12

Ber 'Meatball ABANG BURN' di Nilai ~ Jom menang ipad Mini

23:48 |

Burpppppp..alhamdulillah.Assalamualaikum semua!Lepas maghrib tadi,tiba2 incik boss kata "Jom kita ber 'Abang Burn'..kawan kat office semua update kat FB Meatball...meatball.Sedap sangat,ke?Pucuk dicita meatball mendatang...jom pergi NILAI,N9.


Hari ni area Salak Tinggi & juga Nilai hujan lebat.Salak Tinggi ke Nilai dekat je.Gigih mencari 'seat' di bawah bumbung,tak jadi nak lepak 'open air'.Malam minggu apatah lagi semua baru dapat gaji,memang ramailah malam ni.

 Sempat 'snap' sementara tunggu incik boss order
Korang kenalah ingat nombor meja,masa nak order.Nanti senang staff hantar makanan tu.Syukur dapat 'seat' betul2 depan booth Abang Burn.
 Yarhhhh tak perlu kata apa-apa
Lepas baca je doa makan
tak toleh kiri kanan dah
So............juicy
Mushroom Brown Sauce olalala
Ada wedges yang garing
never say no to cheese ^^

 Si kembar teringin nak makan BURN BEEF DOUBLE
 BURN CHEESE BEEF..semua daging sebab dah jemu makan ayam
 Tebal,kan....makan ni je korang dah tak lalu nak makan yang lain.
Owh Ye!Bagi korang yang beli meatball...boleh join satu contest

Tengok tu....mana tau kot ada rezeki menang iPad mini!!!
Tarikh tutup penyertaan 15 Mei 2013
Mudah je..isikan borang pendapat korang lepas makan Meatball
 dan 
cadangan lain untuk Abang Burn perbaiki dari segi menu,customer service dll

 Incik boss yang nak sangat makan meatball
Tersenyum melihat kami yang kekenyangan
tapiiiiii
Incik boss boleh pulak order nasi putih....


berlaukkan sup gear box di gerai bersebelahan
Sedap katanya makan nasi dengan daging burger Abang Burn
Ayoyo.....

Rasanya semua jajahan Abang Burn ada contest ipad Mini tu
Sambil makan mana tau ada rezeki korang,kan
Daaaa......


** Terima kasih ye korang yang sudi baca & tinggalkan komen untuk previous entry.In shaa allah Kak Lea  balas jejak sekarang juga yehaaa!!!





12 comments

28/4/13 00:07

salam kak lea!!!!
wuargh!!!
nampak awesome..
berkalori tinggiii(arghh lupakan itu semuaa!!)

nanti saya nak cuba... kak lea belanja eh..
burger chees double besaq lagi special satuuuu!!!^^
aaa..aaa... meatball bungkus ae..^^

28/4/13 00:15

@Gee GTG slm n morning geeeeeee (f)

owh in shaa allah meh dtg nilai he3...

mak aii tu dh lari tempo nk berdiet ngeee...cubalah try produk abang burn :)

28/4/13 00:20

@||aLeaSaRa||
eh camne akak tahu saya diet..
cis ade ilmu putih yang misteri ni..kikiki^^

28/4/13 00:28

serious sey meetball tu org sini mengidam pulak nak makan lepas tgk gambar tu...oh my...mesti sedap kan...kalau hubby ni confirm tak kasi share dah ni XD

28/4/13 01:08

@Nieyxzha Hassan hye sis hehehe mmg sedap yummy..owh betul tu order sepinggan mmg x ckp sorg ngeee :)

28/4/13 01:20

@Gee GTG hahaha bkn ke kita duduk sebelah rumah je,mestilah tau ngeee :-)

bak kata atok akk..tak usah nk diet.mlm tu yg kena jg pemakanan,siang kena mkn berat nnt xda tenaga.so jom makan burger abang burn tp esok siang tu puasa hehehe =p~

28/4/13 11:46

baru mlm jumaat hari tu mkn mee ketam kat situ.......he3... dah ada meat ball ye...lepas nie kena try ler.....

28/4/13 14:40

@Remy hazza yup remy dah ada meatball.wah akk mmg teringin nk try mee ketam pulak......

28/4/13 21:09

sedapnya~.. kecur tengok. Meatball Ikea pun tak macamni.. aduhai. idaman kalbu. takpa2 sabar wahai perut.

28/4/13 21:16

@BiskOt hahaha sedap tau blh ler cuba yummy :)

29/4/13 07:32

yep MMA santai korner antara feberet org area nilai ni...gerai abg burn mmg x menang tgn

29/4/13 11:17

@bangsawan nilai dulu MMA tak happening mcm skrg..pnh gak tutup.mmg btl tu staff abang burn buat keja mcm lipas kudung he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...