12

Blogspot ~ Semakin 'user friendly'

12:13 |

Assalamualaikum semua yang comel!!!Buka je blog dah tentulah 'check' dulu ada komen ke tak kerana ;

Setiap patah komen itu amat bermakna
Blog tanpa komen
Bagaikan handphone tanpa kredit




Dok ralit baca dan nak 'reply'  komen Sis Mia Liana....he 'eh baru perasan dah ada 'notes : 1 replies ' macam kat atas tu.Semalam masih takde lagi..ke blog Kak Lea sorang je baru ada macam ni?Wah bestlah sebab boleh 'alert' ada kawan yang 'reply',komen kita tu.Terima kasih kat korang semua yang sudi komen.


Sejak blogging,dah pelbagai perubahan yang dilakukan blogger.com.Buat masa ni Kak Lea masih sayang blogspot walaupun adik cadang tukar ke .com.Oklah semua...jom lunch!!!Happy blogging!!!








12 comments

25/4/13 13:20

@Khadijah Firdaus owh ye ke mgkn berperingkat kot..hahaha pandai akk ye.ada segmen lagi nnt saya free saya cuba join tq kak.

25/4/13 15:47

wah baru nie
nanti nak check ada ke tak

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/04/set-mengandung-shaklee-super-bajet.html

25/4/13 15:53

@eray yg saya perasan kalau kite reply utk 1st komen,then kwn tu reply semula...baru muncul 1 replies...ntahlah huhu..

25/4/13 20:27

salam. kak lea~~
eh saya punya dah lama ade dah..^^
sangat memn]bantukan..^^

25/4/13 20:40

@Gee GTG wsalam geee rinduuuuuu :p

owh ye ke..benda ni ada bg sapa yg psg buttn reply je ke?sbb ada kwn lain yg msh xda **notes,tu

25/4/13 21:37

@||aLeaSaRa||

haah.. semenjak saya oasang button reply lah..hihihi^^

25/4/13 22:12

@Gee GTG oooooo pppp qqqq :-d

26/4/13 21:37

xperasan lak ada alert tu
hehe mklum le hp x cggih sgt

26/4/13 23:45

@akashah hye akashah...owh yg ni bkn kt handphone tp kt blogspot...bhgn 'comments' tu ...masa nk check sapa je komen.

27/4/13 17:34

oic..remy tak perasan pun.... nak kena check la kak.....

27/4/13 23:00

@Remy hazza hye remy..tp tulah msh ada lg yg blm ada 'notes' mcm tu :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...