4

GA 2013 ~ Lovely GIVEAWAY by Momoy Blogirl

23:10 |


MOMOY blogirl's GA (1) photo MOMOYblogirlsGA_zpsd6c75716.gif
Picit Banner untuk join


Hai semua.Sapa belum kenal Princess Momoy,yang sekarang dikenali sebagai Momoy?Jom terjah!Kak Lea start rapat dengan Momoy sejak 19 Januari 2011..tarikh pertama Momoy singgah & komen kat blog ni (gigih godek previous komen tau!!).Momoy di antara kawan blog yang laju tinggalkan komen sampai tercungap-cungap nak reply..sayanglah Momoy.Dan Momoy ni jarang ada kat darat,memang ternanti-nantilah latest entri ◠‿◠

GA yang pertama dari Momoy?Dah tentulah happy 'support' kawan2
Takde sesi 'tag-mengetag' maka lajulah nak join ^*
Zone barangan percuma a.k.a giveaway..hadiah memang best
Owh ada soalan yang kena jawab???

CARA untuk join

Tulis 2 perkara yang kawan-kawan SUKA dan TAK SUKA tentang blog ni

SUKA 

1) Pilihan background yang lembut,header yang simple but nice.Yang penting ada foto tuan blog :)
2) Macam pergi Guardian/Watson je tiap kali singgah blog Momoy.Macam2 review produk ada di samping tips dan petua.

TAK SUKA 

1) 'Widget Followers' dan 'Kotak Jerit' kalau boleh,letak di bahagian atas.Sebab tak semua kawan blogger suka scroll sampai ke bawah (ni pengalaman Kak Lea di blog sendiri)
2) 'Labels' letak kat bawah pun takpe..di bahagian About Me,tu.Nanti nampak lagi kemas sidebar di atas 



Ok Princess Momoy...apa2 pun tak sabar tunggu sis update entri,laju2 macam dulu.Rindu tau!
Korang semua jom join
Tak rugi...
Boleh menang
sambil berkenalan dengan Momoy yang friendly..





4 comments

tengkiu dear lea sudi join GA momoy nih
terharu plak dear lihat usaha dear cari komen pertama momoy =)
all the best yea ^^

29/4/13 11:14

@.::: Princess MOMOY :::. sama2 sis momoy he3..tulah sbb teringat dr awal blogging momoy laju2 je sggh beri komen..tu yg usaha gak godek komen2 lama :)


29/4/13 12:45

selamat bersegmen kak...semoga berjaya nanti.....

29/4/13 12:50

@Remy hazza hye remy tqvm tau... :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...