18

Handphone Besar ~ Senang skodeng !!!

01:16 |


Baru-baru ni dapat panggilan interview di KLIA.Sementara tunggu 'turn' memanglah membosankan....lama bebenor sampai hilang semangat.Toleh kanan toleh kiri,pandang depan pandang belakang semua dengan hal masing2.Ada yang borak nak hilangkan mengantuk,main games kat handphone/tablet,ada yang sibuk mengunyah chewing gum macam anak burung telan air liur.....bising betoiii ceiiittt.

Ha hah....tiba2 mata kami yang duduk di baris belakang tertumpu pada alunan ringtone yang tiba2 bergema.Owh gadis di depan mengeluarkan Note 2 yang canggih tu....


Alolololo....tak boleh blah!Sampai hati budak tu 'set' Contact Name kawan dia sebegitu rupa.

MILAH GEDIK

Agak2 koranglah,kan....kawan dia tau tak nama dia digedikkan sebegitu rupa.Memang sungguh gedikkah dia mihmihmih.....


Pakai handphone skrin besar ni memang menarik minat orang yang duduk dekat2 tu,'skodeng'.Nak2 lagi masa korang SMS,besar gedabak 'font'.Kadang2 bukan nak menyibuk,tapi eh eh mata terpandang pulak adeihhh.Jangan...jangan...jaga mata tu !!!

Jauhkan bizibodi 
kukuhkan iman di hati
yehaaaa....









18 comments

18/4/13 01:39

salam kak lea..
weehee...
saya pon pemakai tab yang besaq ni..
saya tulis mesej mesti membelakangkan dinding..muahmuah..^^

p/s: saya selalu terskodeng orang mesej pakwe masing2..nak nangis saya baca.. tapi saya gagahkan diri untuk baca..haha..^^

18/4/13 01:49

@Gee GTG wsalam geeee morningggggg :)

wah bestnya.akk pun dlm proses nk beli n incik suami dh setuju nk tmbh duit ngeee....

wahhahaha gelak guling2 amboiiiii mata tu cucuk kang baru tau.tapi tulah risiko gak pakai hp skrin besar lebar,semua duk blkg dpn kanan kiri blh skodeng ^^

18/4/13 02:34

nasib baik henphone deno keci... hihik^^

18/4/13 03:25

@deno

samalah give me 5 cepat ngeee ^^

18/4/13 08:01

tapi paling akk geram bila guna utk ambik gambar..nah kau... tetutup pandangan org lain..gedebakkkk...
HAHAHA..lagi best bila diorang tgk movie..tumpang sekaki :)

18/4/13 09:02

hahaha sian milah gedik
sila gugel..mana tahu milah gedik ada blog

mmg pun..hp canggih akan menarik org intai apa yg kita taip..dan kalau ada peragut lalu,sambar dan bawak lari hp canggih tu konfem sawan buih kat situ jugak

18/4/13 09:08

@fouzie hye kak..owh pnh gak terasa begitu kerdilnya handphone saya bila time nk snap...handphone tablet diorg menguasai pemandangan huwaa....

yup betoi betoi..mmg clear tgk video kt hp tablet diorg ngeee...

18/4/13 09:27

@Irfa
hye irfa he3....sawan buih ngee yelah dhlah mahai sungguh..kdg2 tgk diorg yg duk sms tgh2 org ramai,x risau ke kot jd mangsa peragut.

hahaha gugel...naya kalau dia ada blog.pch rahsia kwn dia 'set' milah gedik ngeee...

18/4/13 11:34

sampai hati digedikkan milah tu hehe..akak pkai s3 so org tak leh skodeng :)

18/4/13 13:20

mmg nama dia milah binti gedik...huhu

18/4/13 13:24

@whitecappuccino wah tulah pakai hp comel org x leh skodeng.huhu tgh confuse nk beli s3 atau note 2 ^*

18/4/13 13:24

@the malay male hahahhahha.....adeihh

18/4/13 18:44

moga berjaya ye kak utk tebiu tu
milah gedik? ohsem jer nama..hehe
aah kan..org pakai tablet besar2 gini...mata ni cepat cer tergoda nk menyibuk
bukan apa tertarik ngan lip lap kat tablet
sape soh pakai besar2
cuci mata la..hehe

18/4/13 21:00

@Yumida Huda owg tqvm sis yumida...tulah hrp adalah rzki he3...

owh tulah mmg best tgk org yg pakai tablet ni..kita yg duk dkt2 pun blh tmpg se'mata' kalau dorg layan youtube dll...

18/4/13 23:02

tapi kak ...kekadang saja dia nak tunjuk..... hp mahal......he3
cam kenkawan kat opis jugak......
tab bwk dlm poket seluar....kan besar tu....hu3

18/4/13 23:15

@Remy hazza hahahha ye jugak kan.alang2 tu buat2\lah busy received call biar kwn tgk betapa canggihnya hp tab dia wink wink...

19/4/13 01:05

skrg ni mmg trend fon besar gedabak ni kak...sy pun kdg2 terpandang jgk kalau org sebelah sy tu mesej..selalunya nak tren la...da duduk sebelah2...mmg clear je...lepas tu berpaling balik...hee~

19/4/13 02:18

@Ezad Skytech tulah pasal...mata x tersengaja tgk sbb dh tablet depa besar benor he3...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...