10

Kan Comel Kilafairy.....

21:45 |

Nak sembang tentang artislah pulak.Tadi sempat tengok WHI TV3.Kilafairy promote single terbaru 'PASTI'.Tiba2 baru perasan ada sedikit kelainan dari segi mekapnya (* Pesanan : jangan rabun mata ye sebab bukan salah anak mata korang,tapi foto saya ni made from handphone cap sardin sekian....)

  Apa ye..hurm....

Owh mekap dia dah simple...ala2 korean look...comel jer.Selalu mekap dia tebal dan buat dia lagi matang dari usia sebenar.Kadang2 ngeri tengok mekap dia dulu2 tu alahai.

Sekali imbas Kilafairy nampak macam Wawa...alah baru habis drama Cinta Qaseh semalam tu...

Wawa ni comel...lesung pipit lekuk giler...comel ^*



Dari semalam pelik tengok ramai singgah blog dari Google Search.Tertanya-tanya entri apa diorang skodeng.Rupanya entri Tengok Kak Ton Comel Tak!Perghhh penangan Kak Ton hebat betul.Terima kasih kepada korang yang sudi singgah ye :)




10 comments

3/4/13 22:19

kila nie...kekadang nampak cantik...kekadang over make up...nampak tak remaja....

@Remy hazza ngeee betul tu natural mekap lagi cantik dia ni ^*

3/4/13 23:24

tadi tgk jugak dia dkt WHI, sedap jugak suara dia.

4/4/13 01:18

salam sis..
pakai bedak compact pon cukuplah..
lagi nampak hensem..kan2..^^

@noraauliyya hye sis tulah sedap gak nak2 lagi ms nyanyi lagu hindi tu ^^

@Gee GTG slm gee hye3...yup betuii betuii..simple n cute ngeee ^^

4/4/13 10:26

xmnat sgt artis..tpi wawa zainal, yana samsudin...mmg comeiii....penangan iklan kak tun comei...hehehe....

4/4/13 11:04

@HeNRieTTa JoSe hye sis tulah saya pun suka diorg berdua tu....ha' ah iklan kak ton tu buat org google sini ngee ^^

5/4/13 15:51

wawa lagi comey..

5/4/13 22:34

@BUNDA a.k.a KN hye bunda owh semestinya wawa i likeeee

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...