6

Santai Politik Bersama Artis Abby Abadi & Ringgo ~ Kota Warisan

14:07 |


Tu dia......bahang dah makin membara.Tengok betul2 tarikh dan waktu...

SABTU : 20 /04 /2013

MASA : 09.30 - 12.00 malam

Apa yang menarik?Yarghhh BIHUN SUP GEAR BOX pun ada!

Lokasi : Padang depan sekolah SK Kota Warisan,dan betul2 dekat dengan khemah PAS


Bagi korang yang tinggal berdekatan bolehlah singgah.Teringin nak dengar Abby Abadi 'berkempen'.Selalu tengok dia kat Gerak Khas je (^..^) Mesti korang masih ingat lagi penyanyi Ringgo dengan lagu 'Aku Tak Marah'.Esok tengoklah dia 'marah' ke tak hehehe.Tak semestinya saya pergi esok,bermakna saya sokong Hijau.Tak semestinya pergi ceramah 1Malaysia saya sokong Biru.Hijau ke biru ke...saya rakyat Malaysia,berhak untuk buat keputusan tepat semasa mengundi.

Tadi pergi rumah kawan dan itu diaaaa............macam2 style selagi boleh gantung.

Sekarang Kota Warisan tenang kebiruuuuuuuuuuuuan seperti laut dan nyaman segar seperti rumput yang kehijauuuuuuuuuan   ~(^_*)~





6 comments

19/4/13 15:01

salam kak lea..^^

saya sokong kak lea jadi ahli parlimen dalam the simple women's day book..^^
dejuk msts tengok dsersh ni.. pinkk belsks..^^
wink2..
p/s: beza atau x pendapat . itu x bermaksud samada kita ni musuh atau kawan..kan^^

19/4/13 15:03

Kat mana tu Kota Warisan? Hari tu tgk juga Abby dpn mata, cantiknya dia subhanAllah :)

19/4/13 22:45

@Gee GTG wsalam eceh eceh hehe..pandai dia ye babap kang ngeee..

geee poning baca hrf A bertukar jadi S hahahaha...ni mesti type laju2 nsb baik kak lea ni supermak winkwink....

betul tu kita rkyt msia semua ada pdpt n citarasa msg2 biru ka...hijau ka........kita kan org msia ^^

19/4/13 22:46

@Condoriano owh kota warisan kat salak tinggi,sepang ^^

owh tulah smbl nk dgr2 ceramah esok nk tgk dia jugak he3...

20/4/13 18:16

eh kota warisan ker tu...... he3....... oh rumah ku........

20/4/13 18:22

@Remy hazza eceh eceh he3.....sure meriah malam ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...